"MISIJA NIJE ZAVRŠENA!" TSC u četvrtak igra revanš kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Makabija i nada se velikom čudu

N. I.

28. 08. 2024. u 15:37

BAČKA Topola živi i dalje svoj fudbalski san i to onaj evropski. Fudbaleri TSC večeras od 21 sat na svom stadionu dočekuju Makabi Tel Aviv u revanš meču kvalifikacija za Ligu Evrope. Prvi su izgubili glatko sa 3:0 na zapadu Mađarske, u Sombatelju, koji je privremena kuća u evropskim takmičenjima za ekipu iz Izraela.

МИСИЈА НИЈЕ ЗАВРШЕНА! ТСЦ у четвртак игра реванш квалификација за Лигу Европе против Макабија и нада се великом чуду

Tanjug/AP

Ogroman rezultatski kapital u Bačku Topolu donosi trener gostiju koji je "do juče" sedeo na klupi TSC. Žarko Lazetić (42) dolazi na mesto koje mu je ukrasilo dosadašnju trenersku karijeru i koji je u stvari najzaslužniji što će TSC ove godine sigurno da igra u Evropi. Naime, ako ispadnu od Makabija, fudbaleri koje sada vodi Dean Klafurić idu direktno u Ligu konferencije i nemaju za čim mnogo da žale, jer se ispostavilo da im je treće mesto na tabeli Superlige u prošloj sezoni bilo kapital na duže staze.

- Imamo velikih 3:0 iz prve utakmice, ali misija za nas nije završena. Treba nam ozbiljnost i koncentracija na terenu koji za Makabi i nije preterano nepoznat, jer je većinu svojih evropskih utakmica prošle sezone igrao baš na ovom stadionu u Bačkoj Topoli - kaže Lazetić u najavi večerašnje utakmice u ulozi u kojoj verovatno ni sam nije mislio da će ikada da bude.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

TSC je prvi meč završio sa dvojicom igrača manje na terenu, jer su Đorđević u 41, pa Banjac u 45. minutu dobili crvene kartone i tako znatno olakšali posao izraelskoj ekipi.

- Domaći teren je naša prednost. Ta dva crvena kartona iz prve utakmice na neutralnom terenu su nam potpuno pokvarila utisak iz ovih kvalifikacija. Na nama je da se sada u kompletnom sastavu pokažemo u pravom svetlu pred našim navijačima, ali i pred Makabijem koji sigurno ne dolazi opušten u Bačku Topolu - kaže iskusni vezista TSC Ifet Đakovac.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RAT U UKRAJINI: VSU priprema ofanzivu Zaporožje 2.0; Ruske snage buše odbranu kod Pokrovska; VSU ima inicijativu kod Kurska (VIDEO/FOTO)