uživoPRENOS, GENT - PARTIZAN: Kakva borba za ulazak u Ligu konferencije!

Filip Milošević

28. 08. 2024. u 17:59

Fudbaleri Partizana gostuju Gentu u revanš meču kvalifikacija za Ligu konferencije. Meč je na programu od 18 časova a vi možete utakmicu uživo pratiti na portalu ''Novosti''.

ПРЕНОС, ГЕНТ - ПАРТИЗАН: Каква борба за улазак у Лигу конференције!

FOTO: Profimedia

Gent - Partizan (drugo poluvreme, 0:0)

62' Još jedan dobar napad Partizana! Filipović je ''opalio'' sa nekih 20 metara ali je golman Genta nekako uspeo da odbrani.

58' Ređaju se prilike kao na traci u drugom delu igre. Golman domaće ekipe sada spašava svoj tim, crno-beli su zapretili udarcem izvan šesnaest metara.

56' Nova šansa za Gent! Ovog puta Braun šutira neprecizno, nekoliko metara pored leve stative.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

48' Gandelman pogađa prečku! Sreća za crno-bele.

47' Baš kao i na početku prvog poluvremena, Gent stvara gol šansu. Glavom je iz peterca Fadiga šutirao malo pored desne stative.

46' Počelo je drugo poluvreme.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Kraj prvog poluvremena!

45+3' Kraj prvog poluvremena, 0:0! Crno-beli su bili bolji u prvih 45 minuta ali nisu uspeli to da iskoriste.

45' Surde upućuje udarac sa 22,23 metra međutim Jovanović sigurno hvata loptu.

40' Novi nestvaran promašaj Zahida! Kalulu je probio Vatanabea, šutirao, lopta se odbila do Zahida koji je sam bio na nekih 7,8 metara od gola ali je šutirao visoko iznad prečke!

35' Belgijanci drže loptu u ovim momentima međutim ne uspevaju da stvore ozbiljniju šansu.

29' Pauza za osveženje. U poslednjih nekoliko minuta se igra odvija uglavnom na sredini terena.

22' Ogromna prilika za crno-bele! Kalulu je ostavio loptu kao na tacni Zahidu a ovaj sa samo 10ak metara šutirao pored desne stative!

20' Prvi žuti karton na meču je dobio fudbaler Genta. Partizan će imati priliku iz slobodnog udarca da ugrozi protivnički gol.

14' De Medina je kiksnuo, nakon čega je domaća ekipa imala lepu priliku za gol. Odbrana ''parnog valjka'' uspeva da otkloni opasnost izbacivanjem lopte u korner.

11' Sada je i Partizan imao šansu za pogodak. Zahid je ''izlomio'' dva fudbalera Genta, ubacio loptu u peterac međutim odbrana belgijskog kluba je nekako uspela da izbije loptu.

5' Velika prilika za domaću ekipu! Nakon centaršuta Surdez naleće na loptu ali šutira malo iznad prečke.

2' Prvi korner za Gent. Nakon udarca sa nekih 15 metara lopta pogađa Jurčevića i lopta odlazi u korner.

1' Meč u Belgiji je počeo! Crno-beli su krenuli prvi sa centra.

SASTAVI:

Gent: Ruf - Gambor, Vatanabe, Torunariga - Fatiga, Kums, Delorž, Gandelman, Braun - Guđonsen, Surdez.

Partizan: Jovanović - De Medina, Marković, Mujakić, Jurčević - Arijaga, Kovač - Severina, Zahid, Zubairu - Kalulu

UOČI MEČA:

Partizan je u Beogradu izgubio sa 1:0 i tako će imati dosta težak zadatak kako bi izbacili belgijsku ekipu i izborili Evropu.

Crno-belima je potrebna pobeda od dva gola razlike kako bi se domogli grupne faze Lige konferencije.

Aleksandar Stanojević neće moći da računa na povređenog Goha, ali u tim se posle ''kazne'' vraća Aldo Kalulu.

- On je profesionalac i izvinio se za postupak. Ne možemo zbog jedne situacije sad da danima bičujemo i teramo do kraja. Jednostavno, platio je ceh svoj i postoji neki sistemi vrednosti u Partizanu, našem načinu razmišljanja, način ponašanja, pravila koje moraju da se poštuju. Možete jednom da pogrešite, drugi put nemate pravo na grešku, tako da svi mi imamo pravo na neku grešku. Tako da, jednostavno, u suštini je iza nas svaka situacija i prošla je, tako da nastavljamo normalno i biće kao da se ništa nije desilo, ali zna se kako moramo da se ponašamo, kako da funkcionišemo i znamo ako se ponavljaju neke stvari da će biti najteže za svakog od nas, tako da se prekida saradnja. Sad nastavljamo normalno uz jednu pozitivnu priču - izjavio je Stanojević.

- Generalno imamo jedan loš rezultat iz prve utakmice, međutim imamo pravo da se nadamo iz razloga što smo videli i pokazali da možemo da ostvarimo povoljan rezultat, imali dosta povoljnih situacija u Beogradu koje nismo koristili tako da igra se još jedna utakmica i nemamo šta da izgubimo. Moramo da uradimo sve da pokušamo da prođemo dalje, verujemo da možemo i videćemo sutra da li možemo - rekao je Stanojević.

- Očekujem veći pritisak sa njihove strane, više bočnih lopti. Okej, faktor publike donosi nešto, ali i nama je to bolje. Ono je bila sablasna atmosfera, tako da mislim da će biti drugačija utakmica sa većim pritiskom sa njihove strane i biće agresivniji. Biće ovo zahtevna utakmica - dodao je Stanojević.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

URSULU FON DER LAJEN ČEKA PAKAO U EU: Ona još nije ništa videla