''ŽAO MI JE PARTIZANA I SRPSKOG FUDBALA!'' Nekadašnji reprezentativac Srbije nakon ispadanja crno-belih iz kvalifikacija za Ligu konferencija

Novosti online

28. 08. 2024. u 21:00

Fudbaler Genta Stefan Mitrović izjavio je večeras da mu je žao što je Partizan eliminisan iz evropskih takmičenja.

ЖАО МИ ЈЕ ПАРТИЗАНА И СРПСКОГ ФУДБАЛА! Некадашњи репрезентативац Србије након испадања црно-белих из квалификација за Лигу конференција

FOTO: M. Vukadinović

Fudbaleri Genta pobedili su večeras na svom terenu ekipu Partizana 1:0 u revanš meču plej-ofa za plasman u Ligu konferencija. Belgijski klub je izborio plasman u grupnu fazu LK, pošto je i u prvom duelu, koji je odigran prošle nedelje u Beogradu, slavio rezultatom 1:0.

- Ispunili smo svoj prvi cilj koji smo postavili pred sezonu. Ušli smo u grupnu fazu LK. Predstoji nam dosta stvari koje bi trebalo da poboljšamo i na kojima ćemo da radimo. Još nismo ekipa kakva želimo da budemo. Ali ovo će nam biti podstrek za nastavak sezone - rekao je Mitrović posle meča za TV Arena sport.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Žao mi je zbog Partizana i srpskog fudbala, ali nadam se da će u narednim godinama biti bolje - dodao je fudbaler Genta.

Mitrović je podsetio da je Gent u letnjem prelaznom roku ostao bez četiri bitna igrača.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Došao nam je i novi trener. Potrebno je vreme da sve to dođe na svoje mesto. Mislim da ćemo posle reprezentativne pauze biti onaj pravi Gent - zaključio je Mitrović.

BONUS VIDEO: Olanjinka danas u punom treningu: Konkuriše za startnih 11 protiv Novog Pazara

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

URSULU FON DER LAJEN ČEKA PAKAO U EU: Ona još nije ništa videla