"MNOGO SU NAS OMALOVAŽAVALI!" Uroš Spajić, kapiten koji je Zvezdu uveo u Ligu šampiona: Mi, osporavani, pregazili smo Bode!

Novosti online

28. 08. 2024. u 23:30

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Bode glimta rezultatom 2:0 u revanš meču plej-ofa kvalifikacija i plasirali se u grupnu fazu Lige šampiona.

МНОГО СУ НАС ОМАЛОВАЖАВАЛИ! Урош Спајић, капитен који је Звезду увео у Лигу шампиона: Ми, оспоравани, прегазили смо Боде!

FOTO: Tanjug/AP

Kapiten Crvene zvezde, Uroš Spajić pun utisaka posle meča.

- Jako teška utakmica, borili smo se ceo meč. Mnogo su nas omalovažavali. Bili smo osporavani, ali smo pregazili Bode. Hvala navijačima, svim ljubiteljima Zvezde. Maksimalno su nas bodrili. Pokazali smo gde pripadamo, hvala svima koji su došli. Ovo je velika pobeda. Posvećujem ovo svim iskrenim zvezdašima, bila je enormna potrošnja, bili su tu za nas, vetar u leđa. Ovo je njihova pobeda isto koliko i naša, treba da uzivamo u ovom trenutku. Zvezda pripada tamo gde su najveći. Zaluženo smo u Ligi šampiona - rekao je Spajić.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Šta je to što je bilo presudno i dovelo do pobede.

- Danas smo bili pravi, stiskali smo sa svih starna, pritiskali, odmakli smo ih od gola. Momci nisu znali šta ih je snašlo. Zaslužena pobeda - rekao je Spajić.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO ROK LEGENDA NA MARAKANI: Bajaga došao da podrži crveno-bele

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LUDILO NA TRIBINAMA MARAKANE: Evo kako su navijači proslavili plasman Zvezde u Ligu šampiona (VIDEO)