"SVI TI PRIČAJU O OVOME, ALI DOK NE DOŽIVIŠ..." Elšnik: Bode se uplašio "delija", gledaš im igrače i vidiš da im nije svejedno!

Novosti online

28. 08. 2024. u 23:38

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Bode glimta rezultatom 2:0 u kvalifikacijama za Ligu šampiona, i izborili plasman u grupnu fazu elitnog takmičenja, a Timi Elšnik je izrazio oduševljenje nakon meča.

СВИ ТИ ПРИЧАЈУ О ОВОМЕ, АЛИ ДОК НЕ ДОЖИВИШ... Елшник: Боде се уплашио делија, гледаш им играче и видиш да им није свеједно!

FOTO: FK Crvena zvezda

Tek sad je istakao da je doživeo pravu Zvezdu i "Marakanu".

 - Svi ti pričaju, ali dok ne doživis ne možes to da osetis. Zato sam i dosao, od malena mi je bio san da igram na Marakani. Nek dođu najbolji na svetu u Ligi šampiona.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Dao je svoje utiske o čuvenom tunelu.

 - Kada je puna marakana, to je kao da izađeš u rat. Njima sigurno nije bilo lako, sigurno su rekli ''sta je ovo?!''. Bodo je dobra ekipa, ali nisu bili kao u Norveskoj. Svaka čast navijacima na podršci.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Isktakao je koje su bile promene u odnosu na Norvešku.

 - Mi smo izašli više gore, imali su pozadi neki problem, golman im je bio nesiguran, a mi smo onda dobili samopuzdanje. 60 minuta nisu sutnuli na gol, a mi smo samo cekali taj drugi pogodak. Ovo je naša dobra utakmica, kako smo mi tamo imali probleme, mi smo njima ovde stvarali ogromne. Sve se poklopilo na našu stranu.

Crvena zvezda će sutra u 18 časova saznati protivnike u Ligi šampiona.

BONUS VIDEO: IGRAČI OBIŠLI KRUG OKO STADIONA: Pozdravili navijače

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAMIONI S NOVCEM KREĆU NA MARAKANU! Crvena zvezda obezbedila neverovatnu zaradu zbog plasmana u Ligu šampiona!