MARKO MARIN: Nastavićemo da ispisujemo stranice Zvezdine istorije

Tanjug

29. 08. 2024. u 07:26

Imamo mnogo razloga za zadovoljstvo. Potvrdili smo da posedujemo kvalitet i da na Marakani nikome nije lako da igra protiv Crvene zvezde. Znali smo da će u Beogradu biti potpuno drugačija utakmica i to se i potvrdilo, rekao je tehnički direktor crveno-belih Marko Marin.

МАРКО МАРИН: Наставићемо да исписујемо странице Звездине историје

FOTO: FK Crvena zvezda

Zvezda je u revanš meču plej-ofa savladala Bode Glimt s rezultatom 2:0 i četvrti put izborila mesto u Ligi šampiona

"Kontrolisali smo meč, bili smo opasni tokom cele utakmice i zasluženo obezbedili plasman. Uvek je lakše kada igrači osećaju da je puna Marakana uz njih, tako je bilo večeras, a verujem da će zvezdaši tek uživati. Napravili su sjajnu atmosferu, veoma smo im zahvalni na tome, bili su naš 12. igrač. Prepoznali su trenutak, igrači su dobili dodatnu snagu i iskoristili prednost ispunjenih tribina na najbolji mogući način. Još jednom čestitam svima na velikom uspehu, nastavićemo da ispisujemo stranice Zvezdine istorije", istakao je Marin.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAMIONI S NOVCEM KREĆU NA MARAKANU! Crvena zvezda obezbedila neverovatnu zaradu zbog plasmana u Ligu šampiona!