ZVEZDAN TERZIĆ SIJA OD SREĆE! Ponovo je Marakana pokazala koliko je moćna

Tanjug

29. 08. 2024. u 08:50

Čestitam fudbalerima, stručnom štabu, mojim saradnicima, navijačima, kao i svim zaposlenima u Crvenoj zvezdi na još jednom fantastičnom uspehu koji smo svi zajedno ostvarili, rekao je generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić posle plasmana u Ligu šampiona.

ЗВЕЗДАН ТЕРЗИЋ СИЈА ОД СРЕЋЕ! Поново је Маракана показала колико је моћна

FOTO: FK Crvena zvezda

Zvezda je u revanš meču plej-ofa savladala Bode Glimt s rezultatom 2:0 i četvrti put izborila mesto u elitnom društvu evropskog fudbala.

"Ponovo je Marakana pokazala koliko je moćna i koliko je podrška navijača prevaga u našu korist. Bilo je ovo fantastično veče na Marakani, još jedno o kom će se dugo pričati i mislim da svi zvezdaši mogu da budu ponosni zbog aktuelnog trenutka u kom se naš klub nalazi", istakao je Terzić.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Ovo je pobeda i za srpski fudbal, drago mi je što ćemo ponovo predstavljati našu zemlju u Ligi šampiona, dodao je on.

"Pokazali smo da nam je tu mesto, uspeli da iz minusa u Norveškoj dođemo do pobede i plasmana. Potvrdilo se i sve ono što smo mi u klubu znali još kada smo sastavili ovu ekipu, a to je da je ovo tim pun sjajnih igrača sa fenomenalnim karakterom. Svakog dana je lepo biti zvezdaš, ali ove večeri je to za nijansu još lepše", poručio je Terzić.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LJUDI, DONELI SMO LIGU ŠAMPIONA SRBIJI! Vladan Milojević: Mnogo toga možemo da naučimo od Bodea, ali mi idemo dalje!