ŠTA SADA? DAN POSLE PANIKA NA MARAKANI! Crvena zvezda dobila ponudu koja joj pravi ozbiljne probleme

Novosti online

29. 08. 2024. u 09:26

CRVENA zvezda je u Ligi šampiona! Još jedna doktorska disertacija Vladana Milojevića kada je u pitanju meč sezone za šampiona Srbije.

ШТА САДА? ДАН ПОСЛЕ ПАНИКА НА МАРАКАНИ! Црвена звезда добила понуду која јој прави озбиљне проблеме

Foto: Profimedia

Ali bez jednog čoveka to ne bi bilo to, sinoć je bio na svim mestima i napred i nazad, odigrao je skoro bez greške. Reč je naravno o Korejcu In Bom Hvangu, koji je uz Nasera Đigu bio najbolji pojedinac Zvezde.

I onda je Hvang zabrinuo navijače izjavom da će možda napustiti Marakanu, a dan kasnije se pojavila i informacija koje su ponude stigle na adresu šampiona Srbije. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Prema saznanjima Mocart sporta, Hvang je dobio ponudu Ajaksa i Fejenorda. Zvezda tek treba da se izjasni o ovom transferu i pitanje je hoće li ga pustiti. Prema izjavi tehničkog direktora Marka Marina, Hvang je zaslužio da ga puste.

Foto: Profimedia

 

Zvezda je za Hvanga iskeširala 5.500.000 evra, što je ubedljivo najskuplji transfer u istoriji kluba. Ali se on i te kako isplatio, jer je Hvang pokazao da je moderan igrač, kakav dugo nije viđen na srpskim terenima.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Tako da Zvezda može biti na dobitku finansijski, ako Korejac ode, ili sa druge strane ako ostane to će sigurno dosta uticati na kvalitet tima za nastupe u Ligi šampiona. Crveno-beli su u velikoj dilemi šta činiti?

HVANG ŠOKIRAO: Zahvalio navijačima, pa govorio o svom statusu u Zvezdi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LUDILO NA TRIBINAMA MARAKANE: Evo kako su navijači proslavili plasman Zvezde u Ligu šampiona (VIDEO)