"A KAKO SMO SKLONI SPEKULACIJAMA..." Piksi se hitno oglasio zbog nedolaska Vlahovića, Mitrovića i SMS-a na meč Srbija - Španija!

Novosti online

29. 08. 2024. u 12:56

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković za prve dve utakmice u „A” diviziji Lige nacija protiv Španije i Danske neće moći da računa na Aleksandra Mitrovića, Sergeja Milinkovića Savića i Dušana Vlahovića, te je tim povodom rešio da se oglasi.

А КАКО СМО СКЛОНИ СПЕКУЛАЦИЈАМА... Пикси се хитно огласио због недоласка Влаховића, Митровића и СМС-а на меч Србија - Шпанија!

FOTO: Tanjug/AP

„Što se tiče Vlahovića, Sergeja i Mitra, stvari su vrlo jednostavne. Vlahović me je zvao i rekao da ima porodične probleme. U to ne ulazim i nadam se da će to što ima rešiti na pozitivan način, što mu iskreno želim. Mitrović i Sergej praktično sve vreme igraju u Al Hilalu pod povredama. Momci su se javili, pričali smo, razumem sve, hoće da iskoriste vreme kako bi te povrede sanirali. Kod Mitrovića je problem zadnja loža, kod Sergeja bol u leđima, igra pod injekcijama, mislim da je reč o pršljenu.

S obzirom na to da smo skloni različitim spekulacijama, ovim želim da naglasim da nema prostora za tako nešto. U ponedeljak je konfrencija za medije, na kojoj ćemo razgovarati detaljnije o mnogim temama, kao i o našim ciljevima u Ligi nacija, ali pre svega, pripremi za utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. godine. Odlazak na treće veliko takmičenje u nizu biće naš prioritet u narednom periodu”, izjavio je Dragan Stojković.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Kad igraju Srbija - Španija? I ko je još u grupi? Kakav je raspored mečeva u Ligi nacija?

U A4 grupi elitne divizije Lige nacija za sezonu 2024/2025, Srbija igra protiv Španije 5. septembra kod kuće, a potom 8. septembra gostuje Danskoj.

Zatim 12. oktobra dočekuje Švajcarsku, tri dana kasnije gostuje Španiji, a na kraju grupne faze takmičenja prvo 15. novembra igra u Švajcarskoj, a 18. dočekuje Dance.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Šta mislite, kako će srpski fudbaleri proći u tom meču sa novim šampionima Evrope?

Anketa

Kako će se završiti meč Srbija - Španija?

BONUS VIDEO: Inijesta o Jamalu: Za šesnaestogodišnjaka nije normalno to što radi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LJUDI, DONELI SMO LIGU ŠAMPIONA SRBIJI! Vladan Milojević: Mnogo toga možemo da naučimo od Bodea, ali mi idemo dalje!