STRATEG BODEA IZNENADIO SVE: Evo šta je rekao nakon meča protiv Crvene zvezde

Novosti online

29. 08. 2024. u 16:55

Fudbaleri Crvene zvezde savldalai su ekipu Bode glimta rezultatom 2:0 i time obezbedili prolazak u grupnu fazu Lige šampiona, a sada se oglasio strateg Norvežana Kejtil Knutsen i sumirao utiske posle kvalifikacija.

СТРАТЕГ БОДЕА ИЗНЕНАДИО СВЕ: Ево шта је рекао након меча против Црвене звезде

FOTO: EPA-EFE/ARTUR RESZKO POLAND OUT

Knutsen je rekao da nije razočaran, odnosno da je njegova ekipa prošla "veliku školu", s obzirom da je igrala u sjajnoj atmosferi.

 - Osećam se dobro. Pre svega, mislim da smo bili pod velikim pritiskom da ostvarimo rezultat, često su nam oduzimali loptu. Nadao sam se da ćemo biti u boljem izdanju. Atmosfera je bila fantastična, ovako treba da izgleda raspoloženje na jednoj utakmici. Ako želimo da učestvujemo u ovakvom takmičenju, moramo da budemo spremni da podnesemo ovakvu atmosferu. Mislim da treba malo da se opustimo, rezimiramo utakmicu onakvom kakva je. Da ne koristimo izgovore, atmosfera, publika, vremenski uslovi, već da rezimiramo ono što se dešavalo na terenu - rekao je Kjetil Knutsen.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Dodao je i da je Bode svoje šanse propustio u Norveškoj.

 - To je tačno. Uvek je prednost u Evropi kada igrate kod kuće. Imali smo dobro izdanje, trebalo je da imamo veću prednost. Ipak, trebalo je da budemo konkuretniji u drugoj utakmic, ali morali smo da odigramo dobro. Moramo da imamo više od jedne dobre utakmice, ako želimo da igramo u Ligi šampiona - nastavlja mladi strateg.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Bode će nastaviti da igra u Ligi evrope.

 - Dolaze nove utakmice, život ide dalje. Imamo mnogo mečeva za borbu, veoma smo motivisani i želimo da nastavimo dobru sezonu. Svi ćemo doći na prvenstvenu utakmicu u nedelju. Veoma sam ponosan što ćemo učestovati u novom formatu Lige Evrope, imaćemo više evropskih utakmica i to će biti prilaka da se razvijemo - zaključuje Knutsen.

Žreb za Ligu šampiona je na programu u četvrtak od 18 časova i možete da ga pratite uživo na portalu "Novosti".

BONUS VIDEO: IGRAČI OBIŠLI KRUG OKO STADIONA: Pozdravili navijače

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

30 MUŠKARACA OTIŠLO DA RADI U NEMAČKU, KAD SU SE VRATILI ŽENE DOBILE RAK GRLIĆA MATERICE: Doktor iz Fronta ispričao hit priču (VIDEO)