SVE JE POČELO NA LAGATORU! Golman niškog Radničkog i njegovi najmiliji ne zaboravljaju Loznicu

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

29. 08. 2024. u 23:39

Strahinja Manojlović, dvadesetdvogodišnji golman Radničkog iz Niša, mladi zreprezentativac Srbije, bivši reprezentativac BiH, zablistao je u punom sjaju u ekipi sa Čaira za samo 15 dana. Već na utakmici sa Železničarem iz Pančeva proglašen je za igrača utakmice.

СВЕ ЈЕ ПОЧЕЛО НА ЛАГАТОРУ! Голман нишког Радничког и његови најмилији не заборављају Лозницу

foto V Mitrić

Sada stiže sa Radničkim na velelepni stadion Lagator u Loznici, grad koji je, kako kaže njegov otac Milan, "mesto Strahinjinog golmanskog, fudbalskog rođenja".


*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Lozničani se raduju dolasku njihovog čeda, koji je na terenima Lagatora spasavao gde ga je dovodio otac Milan, rodom iz Lokanja, kod Zvornika, u Republici Srpskoj, junak minulog rata.

- Sa devet godina sam Strahinju počeo da dovodim da trenira i uči od trenera kakav je Mladen Mišić - priča ponosni otac. - Formirao se kao golman u Loznici, gradu koji volim više nego moj rodni kraj i hoću da se to zna. Igrao je Strahinja uspešno i u Slozi iz Lipničkog Šora, Zvijezdi 09 iz Etno sela Stanišić, Grafičaru, bio je deo Zvezdinog tima svoje generacije, sjajne rezultate je ostvario u Mačvi, Javoru iz Ivanjice. Bio je član tima kola, igrač meseca Super lige. I sve je sjajno, ali Loznica je nama u srcu i njegove igre u selekciji pionira.

Milan i Strahinjina majka raduju se uspesima svog sina, a ponosni su, kao vredni i požrtvovani roditelji, i na kćerku, sada već uglednu zvorničku doktorku.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Deca su nam divna - kaže otac Milan. - Svako uspešan u onom što radi i posebno što voli. Ništa lepše. Srećni smo. Uživamo što ga naša Loznica i Lozničani pamte.

Prijatelj porodice Mihailo Purić kaže da se svi raduju, jer sve ukazuje da će Strahinja biti uspešan, kao što je na za niški Radnički bio Lešničanin Dragan Pantelić, koji se nedavno preselio u večnost.


- Ovo je sjajan primer kako se rad i trud uz talenat isplate, uz požrtvovanje divnih roditelja kakvi su nesumnjivo Slađana i Milan - ističe Purić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Direktan let iz Srbije do najlepše plaže Mediterana – iskoristite LAST MINUTE ponudu, popust do 490 evra!