"ZADOVOLJAN SAM, IGRAMO PROTIV NAJBOLJIH": Zvezdan Terzić presrećan posle žreba

Novosti online

29. 08. 2024. u 20:35

Fudbaleri Crvene zvezde su se četvrti put plasirala u UEFA Ligu šampiona i čeka ih istorijsko učešće u potpuno reformisanom elitnom takmičenju.

ЗАДОВОЉАН САМ, ИГРАМО ПРОТИВ НАЈБОЉИХ: Звездан Терзић пресрећан после жреба

FOTO: FK Crvena zvezda

Rivali Crvene zvezde u Ligi šampiona biće Inter (G), Barselona (D), Benfika (D), Milan (G), Jang Bojs (G), PSV (D), Štutgart (D), Monako (G), a utiske posle žreba u Monaku izneo je generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić.

- Ovo smo želeli, ovo smo hteli. Zadovoljni smo žrebom, igramo protiv najboljih. Ovo nije grupa, već se pravi jedinstvena tabela sa 36 klubova i dobili smo osam protivnika po meri. Dovodimo evropske veličine kao što su Barselona, Benfika, PSV i Štutgart na Marakanu i biće to spektakli. Takođe, idemo u Bern protiv Jang Bojsa, naših "dužnika", kao i u Milano na dve utakmice, u Monako. Koga god da smo dobili, ja bih bio zadovoljan. Rastemo kao klub iz godine u godinu, imamo fantastične igrače, sjajnog trenera, sinoć smo pokazali pravi takmičarski fudbal i to da možemo da igramo protiv svakog. Ovo je nivo Lige šampiona, našim rezultatima smo se izborili da budemo ovde i nećemo se pomeriti nikome - počeo je Terzić.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

FOTO: FK Crvena zvezda

Ne bavi se generalni direktor, Terzić kalkulacijama kada su bodovi u pitanju, pa ni finansijama.

- Pričali smo o tome koliko nam bodova treba, ali otkad vodim klubove ili savez, uvek idem korak po korak i utakmicu po utakmicu. Prva utakmica je najbitnija, a kalkulacije su za navijače i medije. Hoću da budemo fokusirani i pravi u prvoj utakmici, da odigramo maksimalno i pobedimo. Tek onda ćemo da razmišljamo o drugom meču. Što se finansija tiče, tu su Marko Petrović i ljudi iz finansija. Što se nas tiče, idemo na pobedu s kim god da igramo. Sačuvali smo tim, i danas smo imali mnogo ponuda koje smo odbili. Bila je ponuda od 10 miliona evra iz Premijer lige za Đigu koju smo odbili, za Hvanga, Endiajea... Zaista, želimo da sačuvamo tim. Ovo je prva, istorijska sezona u ovom formatu Lige šampiona i želimo da predstavimo Zvezdu, Beograd i Srbiju u pravom svetlu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Govorio je Terzić i o prelaznom roku koji se bliži kraju.

- Mi smo odradili prelazni rok na vreme. Imamo veliki fond igrača i nećemo dovoditi nikog, i nadam se da niko sutra do ponoći neće otići. Sa ovim timom ulazimo u Ligu šampiona. I pred Bode sam rekao da je ovo najbolji tim za ovih 10 godina koliko sam u Zvezdi, samo nam trebaju dve, tri nedelje da se "namestimo". Mnogo je tu novih igrača, neki su roviti, nisu u "piku" fizičke spreme, ali verujem da ćemo posle reprezentativne pauze izgledati kako treba.

Ima Terzić želju kada je reč o prvoj utakmici.

- Barselona na Marakani - uz osmeh je rekao Terzić. 

BONUS VIDEO A POSLE PLASMANA U LIGU ŠAMPIONA... Evo šta se dešavalo u loži Marakane

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERIČKI POLITIKOLOG: Saveznici Ukrajine više ne mogu da utiču na tok sukoba, Putin to veoma dobro razume