SRBIN IZAZVAO HAOS U TORINU! Juventus ga nikako neće, a on im radi ovo...

Novosti online

30. 08. 2024. u 09:29

FILIP Kostić je bio na korak od Premijer lige. Njegov bivši trener Oliver Glasner želeo ga je u Kristal Palasu, međutim, kako se zatvaranje fudbalske pijace bliži kraju, sudbina srpskog reprezentativca je sve neizvesnija.

СРБИН ИЗАЗВАО ХАОС У ТОРИНУ! Јувентус га никако неће, а он им ради ово...

Foto: AP

Trener Juventusa Tijago Mota ga ne vidi u svom timu i na prvi pogled je rastanak najbolja solucija za sve, međutim, izgleda da tako ne misli i srpski ofanzivac.

Tako se barem može zaključiti na osnovu informacija koje plasiraju mediji u Italiji, po kojima Kostić redom odbija ponude koje mu stižu, što je, navodno, dovelo i do sukoba sa sportskim direktorom „stare dame“ Kristijanom Đuntolijem.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Velike su tenzije između Đuntolija i Kostića. Fudbaler je odbio sedam ponuda u proteklih nekoliko dana - navodi novinar Nik Semeraro i dodaje:

- Momak ima ličnih problema koji su uticali na njega prošle sezone i zbog toga pažljivo bira narednu destinaciju.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

O čemu se tačno radi italijanski mediji nisu objavili, tek prostora za manevar je sve manje, s obzirom na to da letnja transfer-pijaca ulazi u sam finiš i svakim novim satom koji prođe veoma se umanjuje mogućnost da Kostić napusti „Alijanc stadion“ za koji je ugovorom vezan do leta 2026. godine.

Bonus video: ČIJE JE KOSOVO? Mališani Crvene zvezde su u Moskvi ovako reagovali na povike ruskih navijača (VIDEO)

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VEST KOJU PIKSI NE ŽELI DA ČUJE: Još jedan fudbaler propušta utakmice Lige nacija?