"VIDELI SMO PRAVU ZVEZDU" Miljenik "delija" uveren - možemo da se nosimo sa svima, sve je otvoreno

Novosti online

30. 08. 2024. u 15:30

Fudbaleri Crvene zvezde će se u okviru Lige šampiona, između ostalog, sastati i sa PSV-om, a neko ko zna kako se holandski velikan pobeđuje na Marakani je Boško Janković, koji je i postigao gol na tom meču.

ВИДЕЛИ СМО ПРАВУ ЗВЕЗДУ Миљеник делија уверен - можемо да се носимо са свима, све је отворено

Foto arhiva VN

N‍ekadašnji fudbaler Crvene zvezde osvrnuo se na taj meč. 

- Bila je to neverovatna utakmica. Mogu slobodno da kažem da je atmosfera kojoj sam tog dana prisustvovao bila najbolja u celoj mojoj karijeri. Pobediti tim koji je kasnije stigao do polufinala Lige šampiona je zaista sjajan osećaj. Nadigrali smo ih u svim segmentima igre, te savladali na prepunoj Marakani, što je upotpunilo ceo osećaj – započeo je Janković.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Žreb je dobar po Zvezdu, šanse za proleće postoje.

- Sviđaju mi se Zvezdini protivnici. Jaka Barselona i Benfika dolaze na Marakanu, dok je fantastično što ćemo gostovati dva puta na San Siru. Pokazali smo da možemo da se nosimo sa svima i da možemo biti konkurentni u ovom takmičenju. Šanse postoje, sve je otvoreno i videćemo kako će sve to na kraju izgledati.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Igra protiv Bodea dala je nadu da Zvezda može napraviti iskorak u Ligi šampiona.

- Bio sam na utakmici. Videli smo pravu Zvezdu i svidela mi se igra koju su prikazali u meču odigranom u sredu. Nadjačali smo ih na skoro svim poljima, videlo se da je njih atmosfera takođe zbunila, te da su pružili niži nivo igre od očekivanog. Ovakvom igrom možemo dosta napraviti u Ligi šampiona, Milojević će imati vremena da sklopi kockice i pripremi tim za prvu utakmicu.

Atmosfera je, kao i uvek, bila fantastična.

- O navijačima više nema šta da se kaže. Pokazali su da su najbolji na svetu. Pružaju vetar u leđa koji igračima izvlači i više nego što je moguće u tom trenutku. Biće sjajno videti punu Marakanu na još četiri evropske utakmice, te će oni još jednom potvrditi tezu da su najbolja publika i naš 12. igrač – poručio je Janković.

‍BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RTS I ARENA OVO NISU PUSTILI U TV PRENOSU: Ovo se desilo u loži Marakane kada je Zvezda ušla u Ligu šampiona (VIDEO)