GROBARI ĆE BITI ODUŠEVLJENI: On je novi kapiten Partizana...

Novosti online

31. 08. 2024. u 13:25 >> 13:13

Nakon odlaska Svetozara Markovića u Viktoriju iz Plzenja kapitenska traka ostala je upražnjena u Partizanu, a Aleksandar Stanojević je doneo

ГРОБАРИ ЋЕ БИТИ ОДУШЕВЉЕНИ: Он је нови капитен Партизана...

FOTO: FK Partizan

A trener Aleksandar Stanojević će morati da odabere novog kapitena. Kako saznaje MaxBet Sport, strateg crno-belih je to učinio i odluku će da saopšti na subotnjoj konferenciji za medije pred meč Superlige protiv Vojvodine (nedelja, 21.05).

Novi kapiten fudbalera Partizana će da bude golman Aleksandar Jovanović. On je prednost dobio u odnosu na iskusnog Bibarsa Natha. Izraelcu je teško palo i kad je traka pripala Markoviću, ali realnost je da više nije startet i stoga je logično da kapiten bude neko ko je standardan u ekipi.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Aleksandar Jovanović na golu Partizana FOTO: FK Partizan

Jovanović praktično ne propušta duele u šampionatu, nedavno je dobio poziv i u A selekciju Srbije i odluka da bude kapiten sasvim je logičan izbor Aleksandra Stanojevića. Golman crno-belih će da izvede ekipu na teren sa trakom oko ruke već protiv Vojvodine.

BONUS VIDEO: Spektakularan doček! Kilijan Mbape predstavljen u Realu iz Madrida 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POTESNA ISPOVEST: Savo je otkrio da ima maligni melanom, a spasila ga je samo jedna stvar (VIDEO)