SRPSKI DUET U ČEMPIONŠIPU: Aleksić i Ivanović pamtiće ovo leto

N. I.

31. 08. 2024. u 22:35

FINIŠ fudbalskog prelaznog roka bio je zanimljiv za dvojicu mladih igrača iz Srbije, i berićetan za njihove klubove. Kao vrlo retka, pa i neobična vest stigla je iz druge lige sa Ostrva, Čempionšipa, da je Mihailo Ivanović (19) iz Vojvodine potpisao ugovor sa Milvolom, a da je Milan Aleksić (19) iz kragujevačkog Radničkog završio u Sanderlendu.

СРПСКИ ДУЕТ У ЧЕМПИОНШИПУ: Алексић и Ивановић памтиће ово лето

FKV

Obojica fudbalera su na konačnom spisku selektora Dragana Stojkovića za mečeve Lige nacija sa Španijom, 5. septembra u Beogradu i Danskom, 8. septembra u Kopenhagenu. Inače, Ivanović će posle otkazivanja dolaska Dušana Vlahovića i Aleksandra Mitrovića biti jedna od tri Piksijeve opcije u špicu "orlova", pored Petra Ratkova i Luke Jovića. Za momka iz Kragujevca biće plaćeno klubu tri miliona evra, a uz bonuse ta cifra može da dođe do 3,8. Što se tiče Ivanovića, Vojvodina će zaraditi tri miliona evra, a to je rekordna kupovina Milvola.

Kada su u pitanju transferi iz naše zemlje, a da nije reč o "večitima", samo su trojica igrača bila vrednija po visini obeštećenja. Miloš Luković je iz IMT otišao u Strazbur za 4,7 miliona evra, Ratkov iz TSC u Salcburg (pet miliona) i Slobodan Rajković iz OFK Beograda u Čelsi (5,2 miliona) sada već daleke 2007. godine.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EVO ZBOG ČEGA JE SRBINU ODUZETA MEDALJA U PARIZU: Ovaj potez ih otkrio