"ŠVABE" KIKSNULE: Štutgart prosuo vođstvo protiv "fenjeraša"

Novosti online

31. 08. 2024. u 18:21

Fudbaleri Štutgarta, rivali Crvene zvezde u Ligi šampiona, odigrali su nerešeno 3:3 kod kuće protiv Majnca u meču 2. kola Bundeslige.

ШВАБЕ КИКСНУЛЕ: Штутгарт просуо вођство против фењераша

FOTO: Tanjug/AP

Francuz Enco Mijo je doveo "švabe" u vođstvo već u 8. minutu, a Nemac Džejmi Leveling je duplirao prednost u 15. minutu.

Smanjio je Nadim Amiri golom iz penala u 43. minutu. Džonatan Burkart je golom u 62. minutu izjednačio na 2:2, a istom igraču je 11. minuta kasnije poništen gol zbog ofsajda posle intervencije VAR sobe.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Štutgart do novog vođstva dolazi u 88. minutu veoma bizarnim golom. Švajcarac Fabijen Rider je iz slobodnog udarca sa 25 metara pogodio stativu, ali je lopta pogodila golmana Majnca Robina Centnera i završila u mreži. Majnc je ipak osvojio bod golom rezerviste Maksima Lajča u 90+4. minutu.

Štutgart sad ima samo jedan bod na kontu posle dva odigrana kola. Nemački klub će 27. novembra gostovati Crvenoj zvezdi u meču 5. kola Lige šampiona.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO: A POSLE PLASMANA U LIGU ŠAMPIONA... Evo šta se dešavalo u loži Marakane

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA PARAOLIMPIJSKIM IGRAMA: Nebojši Đuriću oduzeta srebrna medalja!