OTPISAO GA: Murinjo oterao bosanskog reprezentativca

Novosti online

01. 09. 2024. u 09:15

Reprezentativac Bosne i Hercegovine, Rade Krunić (30), koji je ime stekao u srpskom fudbalu, nije uspeo poslednjeg dana prelaznog roka da napravi očekivani transfer u Italiju, ali izvesno je da neće ostati u Fenerbahčeu.

ОТПИСАО ГА: Мурињо отерао босанског репрезентативца

Foto: Profimedia

Krunić je otpisan sa spiska Žozea Murinja u Fenerbahčeu. Legendarni portugalski stručnjak saopštio je bosanskom vezisti da ga nema u planovima za ostatak sezone i poručio mu je da pronađe novi klub. 

Momak rođen u Foči je ostao član Fenera, ali to neće biti još dugo. Karijeru će nastaviti u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Njegov novi tim biće Al Vahda. Pregovori su u završnoj fazi, a uskoro će biti poznati sve detalji.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Foto: Profimedia

Al Vahda je četiri puta bila prvak Emirata. Ipak, poslednju titulu je osvojila pre 15 godina. Trenutno imaju trofej Liga kupa u vitrinama.

Krunić je član Fenerbahčea postao u januaru ove godine. Stigao je na šestomesečnu pozajmicu iz Milana, da bi klub potom otkupio njegov ugovor na početku ove sezone.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Krunić je za Fenerbahče odigrao 22 utakmice i upisao je jednu asistenciju.

BONUS VIDEO PREKID MEČA RADNIČKOG I RADNIČKOG IZ NIŠA: Bruka u Gornjem Milanovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POTESNA ISPOVEST: Savo je otkrio da ima maligni melanom, a spasila ga je samo jedna stvar (VIDEO)