ZVEZDA PRODAJE JEDNOG OD NAJBOLJIH IGRAČA? Crveno-beli bez važnog šrafa u Ligi šampiona

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

01. 09. 2024. u 13:01

IGRAĆE Crvena zvezda drugu godinu zaredom u Ligi šampiona, ali u njoj će biti lišena pomoći najboljeg igrača In Boma Hvanga.

ЗВЕЗДА ПРОДАЈЕ ЈЕДНОГ ОД НАЈБОЉИХ ИГРАЧА? Црвено-бели без важног шрафа у Лиги шампиона

Foto: Profimedia

Reprezentativac Južne Koreje napušta tim i karijeru nastavlja u Fejenordu koji obavlja završne pregovore sa crveno-belima oko transfera, prenosi "Voetbal International".

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Ovaj 27-godišnji vezista je prošle sezone stigao u redove šampiona Srbije i prilikom potpisa ugovora napravljen je dogovor da može da napusti klub u slučaju ponude koja će ga zadovoljiti. Čini se da je takva stigla.

Zvezda bi od ovog transfera trebalo da zaradi između 7.000.000 i 8.000.000 evra, a Hvang će dobiti veću platu nego što je imao u Beogradu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

On je prošle sezone u Superligi Srbije odigrao 27 utakmica i ostvario je učinak od pet golova i pet asistencija. Takođe, pamte se njegove igre u Ligi šampiona i gol protiv Mančester sitija.

I ove sezone je bio neizostavan deo tima. U prvenstvu je na pet utakmica upisao četiri asistencije. Namestio je i gol u Bodeu koji je postigao Ognjen Mimović.

Ostaje da se vidi kako će reagovati Zvezda posle njegovog odlaska, pošto je jasno da je Južnokorejac bio najbolji igrač tima.

BONUS VIDEO: SEVER SLAVI: Zvezda je u Ligi šampiona!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ NE VERUJE ŠTA GA JE SNAŠLO Završni masters visi o koncu?!