ZVEZDA RAZBILA PARTIZAN, ALI... Večiti derbi u Omladinskoj ligi Srbije obeležio haos uz teren i na terenu (VIDEO)

Novosti online

01. 09. 2024. u 13:05

Omladinci Crvene zvezde napunili su mrežu vršnjaka iz Partizana u večitom derbiju, ali taj meč Omladinske lige Srbije ostaće upamćen i po nemilim scenama.

ЗВЕЗДА РАЗБИЛА ПАРТИЗАН, АЛИ... Вечити дерби у Омладинској лиги Србије обележио хаос уз терен и на терену (ВИДЕО)

Screenshot: ZvezdaTV

Konačan rezultat, 3:0 u korist Zvezde, bio je zaslužen po onome viđenom na terenu.

Nedugo nakon što su kadeti Partizana, čiji je trener Miroslav Vulićević, pobedili kadetsku ekipu crveno-belih, viđena je skroz drugačija slika.

Velika prilika gostiju na pomoćnom terenu Marakane, kada je u 27. minutu Jovanović uzdrmao prečku - i to usled odlične reakcije golmana Draškića, bio je uvod u - rapsodiju crveno-belih.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Najpre je Vasilije Kostov vrlo lepim udarcem s distance doneo omladincima Zvezde prednost u 28. minutu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

A onda, u razmaku od stotinak sekundi, nokaut za Partizan.


Najpre je dotad odlični golman crno-belih, Banjić, napravio veliku grešku u 65. minutu, što je Aleksa Vasilić iskoristio da udvostruči prednost, a već u 67. minutu Nikola Tasić je krunisao odličnu, tropoteznu akciju Zvezde kroz sredinu i postavio nedostižnih 3:0.

Tada je počelo da "vri" pokraj terena.

Trener omladinaca Partizana, Milan Lola Smiljanić, imao je nešto da prigovori Bošku Božoviću, pomoćnom sudiji, a kako je neko prišao da snima telefonom šta on to radi, Smiljanićev pomoćnik i on sam usmerili su se ka tom čoveku, kome je u jednom trenutku mobilni i izbačen iz ruke.

Na sreću, tuča je izbegnuta, usled intervencija i članova stručnog štaba Zvezde, i onih umerenijih sa klupe crno-belih, a glavnom sudiji Dejanu Tripkoviću nije ostalo ništa drugo nego da Smiljaniću pokaže crveni karton.

Uz jedan sukob igrača pred sam kraj utakmice, a onda i čarke pojedinih omladinaca po završetku meča (srećom, manje je bilo usijanih glava nego onih pribranih) ovaj večiti derbi je i zvanično okončan.

Sukob omladinaca Crvene zvezde i Partizana po završetku večitog derbija u Omladinskoj ligi Srbije / Screenshot: ZvezdaTV

Bonus video: ČIJE JE KOSOVO? Mališani Crvene zvezde su u Moskvi ovako reagovali na povike ruskih navijača (VIDEO)

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

CIGARE PALIM JEDNU ZA DRUGOM Mira Banjac ima 94 godine, a ovo je tajna njene dugovečnosti