ARAPI, SADA STE PRETERALI: Mitrović i Sergej dobili saigrača od 800.000 koji je plaćen na desetine miliona

Novosti online

01. 09. 2024. u 22:32

KLUB za koji nastupaju Sergej Milinković Savić i Aleksandar Mitrović napravio je domaći transfer koji je zaprepastio svet i naterao mnoge da se zapitaju kuda ide ovaj fudbal?

АРАПИ, САДА СТЕ ПРЕТЕРАЛИ: Митровић и Сергеј добили саиграча од 800.000 који је плаћен на десетине милиона

Screenshot / AlHilal

Naime Al Hilal je u svoje redove doveo Moteba Al Harbija (24) koji u tamošnjim medijima figurira kao jedan od najboljih levih bekova lige. On je potpisao ugovor na pet godina sa Al Hilalom, a Al Šabab je prihodovao 28.9 miliona evra. 

Ništa tu ne bi bilo čudno da novi saigrač Mitrovića i Milinkovića Savića ne vredi po Transfer marketu samo 800.000 evra. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Posebno je zanimljivo što su juče mediji u Arabiji kao gotovu stvar plasirali Al Harbijev dogovor sa Al Nasrom u transferu vrednom 20.000.000 evra, ali je Al Hilal ponudio više i "ukrao" saigrača Kristijanu Ronaldu. 

Dolaskom Al Harbija, pišu saudijuski mediji, otvara se mogućnost za odlazak Renana Lodija i samim tim registraciju trenutno povređenog Nejmara koji bi ispunio kvotu od osmorice registrovanih internacionalaca. 

BONUS VIDEO: Ovako se u Madridu slavila 15. titula u Ligi šampiona

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA U NEVERICI: Poginuo Arsenije Zamjatkin