NIJE SAMO DUŠAN TADIĆ! Piksi priznao koji mu je još fudbaler rekao da neće da igra za Srbiju

Novosti online

02. 09. 2024. u 11:24

Darko Lazović neće više igrati za reprezentaciju Srbije, potvrdio je danas selektor Dragan Stojković na konferenciji za medije u Staroj Pazovi.

НИЈЕ САМО ДУШАН ТАДИЋ! Пикси признао који му је још фудбалер рекао да неће да игра за Србију

Starsport

"On (Lazović) mi je saopštio u razgovoru pre objavljivanja spiska za mečeve sa Španijom i Danskom da želi da se posveti klupskim obavezama. I tu odluku poštujem", rekao je Stojković.

Na pitanje zbog čega Lazovića nije ranije bilo na spisku, pogotovo za Evropskom prvenstvo u Nemačkoj, Stojković je odgovorio da je Lazetić tri godine bio tu, stalno sa povredama i da nije mogao da igra.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

"Nisam želeo da rizikujem i šaljem pozive kad je bio povređen... Zato Lazovića nisam ni pozvao na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj", objasnio je selektor.

Tačka je ranije stavljena i na reprezentativnu karijeru Dušana Tadića. Stojković nije želeo da komentariše otkaz kapitena.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

"Rekao sam sve odmah posle odluke Tadića da ne igra više za reprezentaciju. Moje reči su i dalje tu... neepromenjene. O bivšima sve najbolje, istakao sam koliko je bitan njegov učinak za ekipu u prethodnom periodu", dodao je selektor.

Foto: EPA-EFE/VASSIL DONEV

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA U NEVERICI: Poginuo Arsenije Zamjatkin