KAKVA KARIJERA: Davao golove u večitom derbiju, sad potpisao za Ritopek! (VIDEO)

Novosti online

02. 09. 2024. u 21:30

Potpuno "luda" transfer bomba odjeknula je u Međuopštinskoj ligi Srbije C. Podunavac iz Ritopeka doveo je najzvučnije pojačanje u svojoj istoriji.

КАКВА КАРИЈЕРА: Давао голове у вечитом дербију, сад потписао за Ритопек! (ВИДЕО)

FOTO: FK Crvena zvezda

Kako prenosi Instagram stranica "Niželige5", nekadašnji as Crvene zvezde Filip Kasalica pojačao je Podunavac iz Ritopeka. Pored njega u ovaj tim su došli i Miloš Stojčev, kao i Filip Stanisavljević koji su takođe nastupali za "večite".

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Kasalica je na vrhuncu svoje karijere dominirao u crveno-belom dresu. Postigao je najbrži gol kao debitant u dresu Crvene zvezde jer je na utakmici sa Smederevom odigranoj 14. marta 2012. zatresao mrežu protivnika posle jednog minuta i trinaest sekundi provedenih na terenu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Takođe bio je i strelac u dva večita derbija. "Delije" pamte njegov pogodak u 143. derbiju kada je poravnao rezultat na 1:1, a i u polufinalu Kupa Srbije kada je Zvezda dobila sa 2:0.

Iako su sva trojivca trenutno u poznim igračkim godinama, jasno je da svojim iskustvom mogu da pomognu Podunavcu da ostvari što bolji rezultat u šampionatu. Prošle godine bili su na korak od ispadanja iz lige i ovi transferi ukazuju na mnogo više ciljeve uprave kluba iz Ritopeka.

BONUS VIDEO: A POSLE PLASMANA U LIGU ŠAMPIONA... Evo šta se dešavalo u loži Marakane

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEPRAVEDNO! Vladimir Putin ne može da veruje da se ovo događa