SRBIJU ČEKA TEŽAK POSAO: Fudbaleri Španije počeli pripreme za mečeve protiv "Orlova"

Novosti online

02. 09. 2024. u 18:52

Fudbalska reprezentacija Španije počela je sa pripremama u trening kampu nacionalnog tima u Madridu za mečeve protiv Srbije i Švajcarske u Ligi nacija.

СРБИЈУ ЧЕКА ТЕЖАК ПОСАО: Фудбалери Шпаније почели припреме за мечеве против Орлова

FOTO: Tanjug/AP

Fudbalski savez Španije (RFEF) podseća da je selektor nacionalnog tima Luis de la Fuente pozvao 25 igrača za naredne utakmice u Ligi nacija.

U saopštenju fudbalskog saveza Španije se ističe da će fudbaleri Španije večeras u 19 časova da odrade prvi trening. Fudbaleri aktuelnog evropskog šampiona će do srede trenirati u Madridu, a potom će otputovati u Beograd.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Fudbalski savez Španije (RFEF) podseća da je Španija pre 50 dana osvojila titulu na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, pošto je u finalu pobedila Englesku rezultatom 2:1.

Utakmica prvog kola grupe A4 Lige nacija između Srbije i Španije biće odigrana 5. septembra od 20.45 časova na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

Fudbalska reprezentacija Španija će potom 8. septembra igrati sa ekipom Švajcarske u Ženevi u drugom kolu grupe A4 Lige nacija.

BONUS VIDEO A POSLE PLASMANA U LIGU ŠAMPIONA... Evo šta se dešavalo u loži Marakane

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRAMOTA! Huligani povredili Mrkelu, Drkušić zbog petarde morao ranije da završi meč u Milanovcu (FOTO/VIDEO)