UEFA OBRADOVALA "DELIJE": Navijači Zvezde će uštedeti novac

Novosti online

04. 09. 2024. u 11:55

Bilo je ne tako davno kada su navijači širom Evrope imali burne proteste zbog cene karata na međunarodnim gostovanjima. Sada je evropska kuća fudbala rešila da im malo izađe u susret.

УЕФА ОБРАДОВАЛА ДЕЛИЈЕ: Навијачи Звезде ће уштедети новац

FOTO: FK Crvena zvezda

Umesto dosadašnje maksimalne cene ulaznica za gostujuće navijače u mečevima Lige šampiona od 70 evra, novi limit je - 60 evra.

Za Ligu Evrope karta za goste ne može biti skuplja od 40 evra, a za Ligu konferencija je granica 20.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

UEFA će, od sledeće sezone, 2025/2026, dodatno prisiliti klubove da ne zarađuju previše na gostujućim tifozima, pa će tako maksimalna cena karta za navijače koji stižu na gostovanje biti 50 evra u Ligi šampiona, 35 u Ligi Evrope, a 20 u Ligi konferencija.

Odluka o ovome doneta je posle konsultacija UEFA sa Evropskom asocijacijom klubova (ECA) i Udruženjem evropskih fudbalskih navijača (FSE).

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Ova naša odluka označava novi važan korak u reafirmisanju posvećenosti UEFA da se unapredi iskustvo na utakmicama za sve navijače. Uvođenjem više propisa koji su prijateljski orijentisani ka publici, nastavljamo sa našom misijom da fudbal činimo inkluzivnim sportom u kome navijači koji putuju širom Evrope da bi bodrili svoje timove jesu prepoznati i jesu cenjeni - ističe Aleksander Čeferin, prvi čovek evropske kuće fudbala.

Primera radi, prošle sezone su Njukasl i PSŽ naplaćivali gostujućim navijačima po 70 evra karte, na šta su navijači Borusije Dortmund burno reagovali. A kako je njihov klub samo 18 i po evra naplatio ulaznice pristalicama Pari Sen Žermena, navijači "svetaca" su javno pozvali sopstveni klub - da prati dobre primere iz Evrope.

BONUS VIDEO: A POSLE PLASMANA U LIGU ŠAMPIONA... Evo šta se dešavalo u loži Marakane

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NEISTINE, OBMANJIVANJE NARODA, NEVASPITANO, BAHATO! FK Radnički iz Kragujevca: Mrkela inicijator incidenta, laž je da je devojčica povređena

"NEISTINE, OBMANjIVANjE NARODA, NEVASPITANO, BAHATO!" FK Radnički iz Kragujevca: Mrkela inicijator incidenta, laž je da je devojčica povređena

Crvena zvezda je savladala kragujevački Radnički u prvenstvenom meču igranom u Milanovcu, a taj trijumf aktuelnog šampiona su u drugi plan bacili navijači iz Kragujevca skandaloznim ponašanjem. Uprava Radničkog od odgovornosti ne beži, ali i oštro odgovara sportskom direktoru Zvezde Mitru Mrkeli, na njegovo saopštenje za javnost.

04. 09. 2024. u 13:27

Komentari (0)

RODŽER FEDERER GRMI NA ATP ZBOG JANIKA SINERA! Ovaj skandal mora da se ispita!