NOVO BRAZLISKO ČUDO! Da li je fudbal dobio novog Ronaldinja? (VIDEO)

Novosti online

03. 09. 2024. u 20:30

Brazliska Serija A oduvek je bila rasadnik talenata i takmičenje gde su svoje karijere započeli najveći fudbaleri svih vremena. Upravo je pažnja tamošnje javnosti trenutno preusmerena na jednog mladog momka po imenu Vilijan Estavio.

НОВО БРАЗЛИСКО ЧУДО! Да ли је фудбал добио новог Роналдиња? (ВИДЕО)

Profimedia

Gotovo da nema godine kada iz Brazila ne dođe vest da se pojavio neki novi, vanserijski fudbaler, ali kada neko sa 17 godina se probije u sam vrh brazilskog fudbala, onda je jasno da će svet uskoro dobiti novu fudbalsku zvezdu.

Baš mladi Estavio, koji nastupa za čuveni Palmeiras, već privlači pažnju mnogih ljubitelja fudbala svojim fantastičnim osećajem za loptu, ali neverovatnim potezima koji u budućnosti mogu da oduševljavaju planetu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Pored toga, statistika ovog tinejdžera je nešto sa čime bi se malo ko mogao podičiti. Prvi je asistent lige sa sedam asistencija, drugi je strelac lige sa osam pogodaka, a takođe je drugi u tačnim dodavanjima(105), kao i driblinzima(58).

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Pored statistike, koja često ume da sakrije neke detalje, ono što je fantastično kod ovog momka, jesti način na koji on igra.

Njegov Palmeiras je trenutno treći na tabeli brazilske Serije A sa 47 bodova, i nastavljaju trku za titulu, a Estavio svakako predstavlja izuzetno moćno oružije u toj borbi. Svakako, ostaje da se vidi kada će ovog momka zapaziti najveći evropski skauti i kada će krenuti put nekog od najvećih evropskih klubova.

BONUS VIDEO: A POSLE PLASMANA U LIGU ŠAMPIONA... Evo šta se dešavalo u loži Marakane

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RODŽER FEDERER GRMI NA ATP ZBOG JANIKA SINERA! Ovaj skandal mora da se ispita!