SRPSKI KLUBOVI GLEDAJU I NE VERUJU! Dobijaju 10 miliona evra - obezbedila im Crvena zvezda!

Novosti online

04. 09. 2024. u 12:27

Crvena zvezda je plasmanom u Ligu šampiona 2024/2025 donela veliku zaradu i srpskom fudbalu.

СРПСКИ КЛУБОВИ ГЛЕДАЈУ И НЕ ВЕРУЈУ! Добијају 10 милиона евра - обезбедила им Црвена звезда!

Foto: Tanjug / Marko Đoković

Kako?

Iz sredstava solidarnosti.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Propisom UEFA je predviđeno da se, na osnovu evropskih uspeha ekipa, novac izdvaja i za klubove iz njihovih zemalja, kako bi se i ostali u sredini evropski-uspešnih - razvijali.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

I, zato će biti odvojeno oko 10 miliona evra, predviđenih za ostale klubove Superlige Srbije.

Plasman Crvene zvezde u Ligu šampiona doneo je izuzenu zaradu "crveno-belima", o čemu su vas "Novosti" već izvestile (podsetite se: "KAMIONI S NOVCEM" KREĆU NA MARAKANU! Crvena zvezda obezbedila neverovatnu zaradu zbog plasmana u Ligu šampiona!), ali je od toga profitirao i srpski fudbal. Na pomenuti način.

Prethodnih sezona prihod od oko 15 miliona evra od Zvezdinih evropskih rezultata u fondu solidarnosti nije išao direktno klubovima u vidu novca na njihovim računima, već je iskorišćen za infrastrukturna poboljšanja. Sve je bilo regulisano sporazumom između klubova i Fudbalskog saveza Srbije.

Podsetimo, Zvezda će u novoj Ligi šampiona igrati protiv Benfike, Intera, Monaka, Barselone, Štutgarta, Milana, PSV-a i Jang bojsa.

Prvu utakmicu u reformisanom elitnom takmičenju crveno-beli igraju na stadionu "Rajko Mitić" 19. sepembra protiv Benfike.

BONUS VIDEO: A POSLE PLASMANA U LIGU ŠAMPIONA... Evo šta se dešavalo u loži Marakane

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NEISTINE, OBMANJIVANJE NARODA, NEVASPITANO, BAHATO! FK Radnički iz Kragujevca: Mrkela inicijator incidenta, laž je da je devojčica povređena

"NEISTINE, OBMANjIVANjE NARODA, NEVASPITANO, BAHATO!" FK Radnički iz Kragujevca: Mrkela inicijator incidenta, laž je da je devojčica povređena

Crvena zvezda je savladala kragujevački Radnički u prvenstvenom meču igranom u Milanovcu, a taj trijumf aktuelnog šampiona su u drugi plan bacili navijači iz Kragujevca skandaloznim ponašanjem. Uprava Radničkog od odgovornosti ne beži, ali i oštro odgovara sportskom direktoru Zvezde Mitru Mrkeli, na njegovo saopštenje za javnost.

04. 09. 2024. u 13:27

Komentari (0)

ODLUKA PORODICE - BEZ OBDUKCIJE: U jednom trenutku više nije mogao da diše, noćas se stanje naglo pogoršalo i više nije bilo spasa