Crvena zvezda je savladala kragujevački Radnički u prvenstvenom meču igranom u Milanovcu, a taj trijumf aktuelnog šampiona su u drugi plan bacili navijači iz Kragujevca skandaloznim ponašanjem. Uprava Radničkog od odgovornosti ne beži, ali i oštro odgovara sportskom direktoru Zvezde Mitru Mrkeli, na njegovo saopštenje za javnost.

dragan

04.09.2024. 13:50

licno sam bio na toj utakmici i ovaj odgovor je sramota radnickog ne pricamo o petardi vec o topovskim udarima za koje ne znam kako je moguce da se nadu na stadionu .kao drugo petarde ili (topovski udari )su ubaceni u teren vec na pocetku utakmice a ne posle provokacije mrkele posle postignutog gola .nalazio sam se medju navijacima radnickog i bio sam svedok neopisive mrznje prema zvezdi i ne cude me ova desavanja kada je ovolika mrznja u pitanju .

Cole

04.09.2024. 14:45

Vama su drugi uvek krivi jedino vi uvek posteni,pa pitajte sto ste najomraženiji klub. Vaše namestaljke podmetanja,prevare svima su očigledne jedino vi zvezdasi smatrate da ste privilegovani i posebni, e pa zato ste prezreni omraženi od par 60 % naroda ali vi to ne vidite her gledate posebnim nadmenim očima ,prezir za sve vas ,obrisaćete komentar mal badava to je nonses,notorna istina koju nemozete promeniti.