SRBIJA I MAĐARSKA NA OBNOVLJENOM TERENU: U Subotici počinje čuveni memorijal "Stevan Ćele Vilotić"

J. L.

04. 09. 2024. u 18:53

Memorijalni turnir "Stevan Ćele Vilotić", koji okuplja fudbalere do 19 godina iz naše zemlje, Mađarske, Crne Gore i Portugala, počeće se sutra na Gradskom stadionu u Subotici utakmicom između reprezentacija Srbije i Mađarske.

СРБИЈА И МАЂАРСКА НА ОБНОВЉЕНОМ ТЕРЕНУ: У Суботици почиње чувени меморијал Стеван Ћеле Вилотић

foto:subotica com

Istog dana u Senti će snage odmeriti Crna Gora i Portugal.

- Turnir traje do 10. septembra a utakmice će se igrati na tri terena i svima se zahvaljujemo na saradnji, posebno Gradskom stadionu gde je renovirana travnata podloga i prvi meč koji će na njoj  biti odigran je susret Srbije i Mađarske. Utakmice će se igrati i u Senti, Kuli i TSC Akademiji TSC, dok su nam za treninge svoje terene ustupili Bačka 1901, Vinogradar, Tavankut, Radnički iz Bajmoka - kaže Dejan Vuković, sekretar Sportskog saveza Subotice.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner usred Ju-Es opena leti iz tenisa zbog dopinga?!

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner usred Ju-Es opena "leti" iz tenisa zbog dopinga?!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a sada je za to saznao čitav svet - i to kada je oslobođen optužbi. Međutim, može biti da se nije izvukao kako se činilo na prvi pogled.

04. 09. 2024. u 16:30

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE? Nećete verovati šta je Ju-Es open odlučio