"PECNUO" I PARTIZAN: Nemanja Radonjić opet u Zvezdi: Spremniji sam nego ikad! Idemo u nokaut fazu Lige šampiona!

Novosti online

04. 09. 2024. u 19:17

FUDBALSKI klub Crvena zvezda vratio je dobro poznato lice na stadion Rajko Mitić - u trećem mandatu vratio se Nemanja Radonjić.

ПЕЦНУО И ПАРТИЗАН: Немања Радоњић опет у Звезди: Спремнији сам него икад! Идемо у нокаут фазу Лиге шампиона!

FOTO: FK Crvena zvezda

Radonjiću su dobrodošlicu u Zvezdu prvi poželeli predsednik Svetozar Mijailović i sportski direktor Mitar Mrkela koji je potom i govorio o njemu.

- Verujem da su svi zvezdaši zadovoljni zbog povratka Nemanje Radonjića, kao što smo i mi. Dugo smo u klubu razgovarali sa Nemanjom, hteli smo da se vrati nazad. Imao je odličnu sezonu u Crvenoj zvezdi kada je postao ljubimac navijača. Jedan je od najzaslužnijih za prvi plasman Crvene zvezde u Ligu šampiona i verujem da će biti dobar kao što je bio u prošlom mandatu. Treba nam Nemanjina brzina, dribling, golovi i verujem da nas to sve očekuje. Otišao je iz Zvezde u Olimpik Marsej u rekordnom transferu za to vreme. Igrao je potom u kvalitetnim ligama, u prvenstvima Francuske, Italije, Španije, uz dosta mečeva i za reprezentaciju. Adaptiran je na visok nivo i sigurno je da će odmah moći da doprinese Crvenoj zvezdi u ostvarivanju ciljeva, poručio je Mrkela. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Radonjić je presrećan zbog povratka kući, kod njega ne postoji dilema. 

- Iskreno, presrećan sam zbog povratka, jer mi je bila velika želja da igram Ligu šampiona sa Zvezdom. Posle RB Salcburga kad smo se plasirali u Ligu šampiona sam otišao u Marsej, ali sada sam uzbuđen zbog povratka. Igrao sam šest godina u inostranstvu, dosta sam sazreo kao fudbaler i spremniji sam nego ikad da pomognem Zvezdi, kako u Evropi, tako i u prvenstvu. Gladan sam trofeja i uspeha sa Zvezdom i nadam se da ćemo nastaviti osvajanje duplih kruna, i da ćemo proći u "nokaut" fazu Lige šampiona. Imamo dobru ekipu za to i jedva čekam da ponovo istrčim na Marakanu - rekao je Radonjić koji će nositi broj 49 u Zvezdi.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO: Ovako se u Madridu slavila 15. titula u Ligi šampiona 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner usred Ju-Es opena leti iz tenisa zbog dopinga?!

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner usred Ju-Es opena "leti" iz tenisa zbog dopinga?!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a sada je za to saznao čitav svet - i to kada je oslobođen optužbi. Međutim, može biti da se nije izvukao kako se činilo na prvi pogled.

04. 09. 2024. u 16:30

Komentari (0)

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner usred Ju-Es opena leti iz tenisa zbog dopinga?!