"LEVANDOVSKI JE POKAZAO KOLIKO JE PREDAN": Predsednik Barselone otkrio šta je Poljak uradio da spasi Barsu

Novosti online

04. 09. 2024. u 20:17

BARSELONA se suočava sa teškim periodom, rasipništvo u transferima klub je dovelo nadomak bankrota, a sada funkcionišu pod brojnim finansijskim restrikcijama koje je nametnula La Liga.

ЛЕВАНДОВСКИ ЈЕ ПОКАЗАО КОЛИКО ЈЕ ПРЕДАН: Председник Барселоне открио шта је Пољак урадио да спаси Барсу

FOTO: Tanjug

Zbog svega toga Barselona je prinuđena da smanji troškove, te sme da potroši koliko i zaradi, a dodatno budžet za plate otežava funkcionisanje kluba. 

Upravo zbog toga klub nije mogao da registruje Danija Olma, koga su Katalonci doveli iz Lajpciga u transferu vrednom 55 miliona. Španac je na kraju ušao u tim nakon teške povrede Andreasa Kristensena. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Joan Laporta, predsednik Barse, otkrio je ko mu je pomogao u teškoj situaciji. 

- Moram posebno da pomenem Roberta Levandovskog, pokazao je koliko je predan klubu. Kada je čuo da moramo dodatno da se potrudimo kako bismo se povinovali pravilima finansijskog fer-pleja i tako registrovati igrače, rekao je da bi on pristao na manju platu ove sezone, rekao je Laporta koji je tom prilikom istakao da je plata bivšeg fubalera Bajerna čak 33 miliona evra bruto. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Golgetera je pre dve godine španski gigant kupio od Bajerna za 45 miliona Evra. Od tada je odigrao 99 utakmica, postigavši 63 gola i asistiravši 18 puta. 

BONUS VIDEO: MADRID ČEKAO I DOČEKAO: Kilijan Embape konačno Realov  

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner usred Ju-Es opena leti iz tenisa zbog dopinga?!

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner usred Ju-Es opena "leti" iz tenisa zbog dopinga?!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a sada je za to saznao čitav svet - i to kada je oslobođen optužbi. Međutim, može biti da se nije izvukao kako se činilo na prvi pogled.

04. 09. 2024. u 16:30

Komentari (0)

ZA MENE JE ĐOKOVIĆ RIVAL: Tenisko čudo iz Srbije šokiralo javnost