OBRT! Novi detalji transfera Hvanga iz Zvezde u Fejenord

Novosti online

05. 09. 2024. u 12:50

OTIŠAO je In Beom Hvang u Fejenord i ostavio Crvenu zvezdu u problemu, nadamo se bar nakratko, jer se u Gornjem Milanovcu protiv Radničkog videlo koliko nedostaje momak iz Južne Koreje timu Vladana Milojevića.

ОБРТ! Нови детаљи трансфера Хванга из Звезде у Фејенорд

Foto: Profimedia

Ubrzo su reagovali čelnici šampiona Srbije, pa su doveli čak trojicu fudbalera Krunića, Radonjića i Silasa, kako bi osnažili tim. Iako nijedan od trojice nije profil Hvanga, sigurno će nadomestiti odlazak Korejca. 

Međutim, ono što je zanimljivo ni transfer Hvanga nije kako smo u početku shvatili. Naime, kompletno obeštećenje od Fejenorda ne ide Zvezdi, odnosno jedan mali deo pripada Olimpijakosu. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Prema informacijama „Sportdoga“, uvek dobro informisanog portala za dešavanja u Olimpijakosu, klubu iz Pireja ide 600.000 evra. To je 20 odsto od sume preko pet miliona evra, a takav je bio dogovor između Zvezde i Olimpijakosa krajem avgusta prošle godine.

Inače, Crvena zvezda je Hvanga platila Olimpijakosu 5,5 miliona evra, dodaće još 600.000, a kad se oduzmu plate i premije koje je Korejac imao kao najplaćeniji u ekipi, crveno-beli će finansijski biti oko nule, što je odlična računica s obzirom na to koliko je doneo šampionu Srbije, pa i plasman u Ligu šampiona. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO: MADRID ČEKAO I DOČEKAO: Kilijan Mbape konačno Realov 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KO JE BIO SUPRUG RADE ĐURIČIN? O njemu je pričao ceo svet, a nedavno napravio film tajnom naučnom projektu koji je vodio