RUSIJA U NEVERICI: Srbin odbio da dođe u Moskvu, a istinski haos je napravio - u Italiji!

Novosti online

05. 09. 2024. u 14:39

Rusija je "udomila" ne mali broj srpskih sportskih radnika i aktivnih sportista, u fudbalu ih ima možda i najviše, ali se tamošnja "srpska kolonija" neće uvećati, iako se činilo da će to biti slučaj.

РУСИЈА У НЕВЕРИЦИ: Србин одбио да дође у Москву, а истински хаос је направио - у Италији!

FOTO: FK Crvena zvezda

Naime, ruska novinska agencija "RIA Novosti" javila je da je Filip Kostić odbio poziv Spartaka da pređe u taj klub iz Moskve (čiji je trener Dejan Stanković).


*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Pozivajući se na italijanski "Tutosport", pomenuta agencija javlja da je odbio i pozive (svog nekadašnjeg kluba) Ajntrahta, ali i Sautemptona, Kristal palasa i Al Aina.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Međutim...

To je samo deo novonastale zavrzlame!

Kako javlja italijanski "Kjamarsi Bomber", priča oko dosadašnjeg srpskog reprezentativca je mnogo komplikovanija.

Evo i kako:

"Turski Gala Haber je objavio da je Kostić ponovo odbio ponudu Galatasaraja, koji je na Juveov sto stavio pozajmicu, ali i potom pravo kupovine za osam miliona evra, što bi postala obaveza uz ispunjavanje određenih uslova. Pritom bi sam Srbin potpisao trogodišnji ugovor po kome bi mu pripalo tri miliona evra po sezoni.

Nakon prvih pozitivnih znakova, sada postoje strahovanja da će se ponovo čuti 'Ne!' od Kostića, koji se nije našao na Juventusovoj listi prijavljenih fudbalera za Ligu šampiona, ali je rešen da ode samo ako se vrhunski evropski tim zainteresuje za njega. U suprotnom, Srbin će ostati teret na leđima Juventusa, i to uz rizik da ne igra cele sezone".

"Srbin zagorčava život treneru Juventusa"

Pomenuti italijanski portal podseća i na sledeće:

"Turska fudbalska pijaca je (zbog toga što tamo duže traje prelazni rok, prim. aut.) poslednji spas za mnoge klubove koji bi da se reše viškova. Fiorentina se izgleda rešila Baraka i Brekala, Napoli Osimenovog tereta, a čak se i Juve bavi čistkom svoje ekipe oslanjajući se na tursko tržište. Ali, pomenuto srpsko krilo zagorčava život treneru Juventusa, jer je odbilo svaku ponudu koja je pred njega stavljena, od Fiorentine do Arabije, preko Sautemptona.

Sada je Galatasaraj došao na red. Prva ponuda je bila odbijena, minule noći se desila druga, a iako se isprva činilo da ju je Srbin prihvatio - postoji bojazan da će se opet čuti njegovo 'Ne'".

Filip Kostić - biografija

Podsetimo, Kostić je u "Juve" stigao iz Ajntrahta 2022. godine, a u prethodne dve sezone odigrao je 66 mečeva za giganta iz Torina i triput bio strelac.

Prethodno je ovaj 31-godišnjak iz Kragujevca (Filip Kostić je rođen 1. novembra 1992) igrao za kragujevački Radnički, Groningen, Štutgart i HSV.

Do sada je zabeležio 64 nastupa za reprezentaciju Srbije, u čijem dresu je i doživeo povredu ligamenata kolena na startu EURO 2024, u 43. minutu meča Srbija - Engleska.

Bonus video: ČIJE JE KOSOVO? Mališani Crvene zvezde su u Moskvi ovako reagovali na povike ruskih navijača (VIDEO)

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE? Nećete verovati šta je Ju-Es open odlučio