NOVA ERA "ORLIĆA": Mlada fudbalska reprezentacija Srbije gost Ukrajine u borbi za "U21" Evropsko prvenstvo

N. I.

05. 09. 2024. u 13:55

MLADA fudbalska reprezentacija Srbije igra u petak od 18 časaova na neturalnom terenu u Rigi meč kvalfikacija za Prvenstvo Evrope.

НОВА ЕРА ОРЛИЋА: Млада фудбалска репрезентација Србије гост Украјине у борби за У21 Европско првенство

Foto: Profimedia

Rival u prestonici Letonije je Ukrajina. "Orlići" će u utorak, 10. septembra imati i novi duel, u Bakuu protiv Azerbejdžana.

Selektor "orlića" Ljubinko Drulović ubeđen je da će momci koje predvodi na dostojan način predstavljati našu zemlju.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Želimo da započnemo novu fazu, jednu novu eru mlade reprezentacije. Mislim da je pravi trenutak da počnu da stiču iskustvo i upoznaju se sa onim što ih očekuje u narednim kvalifikacijama. Idealne su utakmice da pružimo šansu novim reprezentativcima, koji su do juče bili u mlađoj selekciji. Iskoristićemo septembar i oktobar da im pružimo šansu da osete šta ih očekuje u budućnosti.Ovo je faza kada igrači prelaze iz omladinskog u seniorski fudbal i iz tog ugla nije lako biti u mladoj reprezentaciji. Neki igrači igraju, neki ne igraju koliko bi želeli u svojim klubovima, ali mi smo tu da im damo podršku i da im stavimo do znanja da se na njih ozbiljno računa. Siguran sam da će na najbolji mogući način reprezentovati našu zemlju u narednim utakmicama koje imamo do kraja kvalifikacija. Daćemo svoj maksimum, biti konkurenti i igrati na ozbiljnom nivou - kaže selektor Ljubinko Drulović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ONA JE SESTRA BORE ČORBE: Reč je o našoj poznatoj pevačici koja je bila sa njim u najtežim trenucima (FOTO)