"DUPLA KRUNA JE REALNA, A EVROPA..." Reči Radeta Krunića će obradovati sve "delije"

Novosti online

05. 09. 2024. u 15:49

Novi fudbaler Crvene zvezde Rade Krunić se nalazi u Holandiji usled reprezentativnih obaveza, ali ne krije oduševljenje i nestrpljenje da obuče crveno-beli dres i ostvari dečački san.

ДУПЛА КРУНА ЈЕ РЕАЛНА, А ЕВРОПА... Речи Радета Крунића ће обрадовати све делије

FOTO: FK Crvena zvezda

Sjajni fudbaler je rekao da je presrećan što će obući crveno-beli dres.

- Osećam se čarobno, jer sam ostvario dečački san. Mnogo sam srećan i ponosan na sebe zbog toga. Zaista ne mogu da dočekam da zaigram za Zvezdu i da istrčim pred punu Marakanu. Evo i sad se naježim kada pomislim na navijače. Sanjao sam o tome kao dečak, posle i kao čovek i profesionalac, a sada se to konačno dešava. Hvala Bogu na tome - počeo je Krunić.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Govorio je vezista i o očekivanjima u crveno-belom dresu.

- Mislim da je dupla kruna realna, s obzirom da već dugo dominiramo srpskim fudbalom. Naravno da sam pratio Zvezdu, kako u Evropi, tako i u prvenstvu. Trofeji su obaveza u Zvezdi, i podrazumevaju se. Svestan sam toga. Što se Lige šampiona tiče, igramo protiv elite evropskog fudbala, ali uz pomoć publike, mislim da možemo mnogo. Videlo se kako su momci odigrali protiv Bodea na Marakani. Nadam se da ćemo proći u "nokaut" fazu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Imao je i poruku za navijače.

- Daću svoj maksimum da se predstavim u najboljem svetlu u Crvenoj zvezdi. Nadam se da će nas navijači bodriti na svakoj utakmici, zapravo sam siguran da hoće - podvukao je Krunić.

BONUS VIDEO: A POSLE PLASMANA U LIGU ŠAMPIONA... Evo šta se dešavalo u loži Marakane

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PUTIN OTKRIO KO JE RUSIMA FAVORIT NA AMERIČKIM IZBORIMA: Ako se tako zarazno smeje...