STIGLA KAZNA: Milan Smiljanić izazvao skandal, oglasio se Fudbalski savez Srbije (FOTO)

Novosti online

05. 09. 2024. u 19:46

Trener omladinaca Partizana Milan Lola Smiljanić dobio je kaznu od Fudbalskog saveza Srbije.

СТИГЛА КАЗНА: Милан Смиљанић изазвао скандал, огласио се Фудбалски савез Србије (ФОТО)

Screenshot: ZvezdaTV

Trener crno-belih je isključen zbog pokušaja nasrtaja na sudiju Dejana Trifkovića, tvrdeći da je propustio da pokaže crveni karton fudbaleru Crvene zvezde koji je kao poslednji igrač odbrane srušio napadača Partizana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @oml_adinskeligesrbije

"Milan Lola Smiljanić, trener omladinaca Partizana, kažnjen je sa dve utakmice zabrane vođenja ekipe i 30.000 dinara. Mladi stručnjak je na meču juniora protiv Crvene zvezde ušao u konflikt sa sudijama, a disciplinski organi Fudbalskog saveza Srbije poslali ga na mini odmor.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Na istoj utakmici isključeni su predstavnik domaćina Dejan Stanković i pomoćni trener crveno-belih Bojan Šiljegović. Oni će biti iza ograde u narednom kolu", navodi se u saopštenju, i dodaje:

"Sa druge strane, Din Crnovršanin omladinac Novog Pazara dobio je drugi žuti odnosno crveni karton na susretu sa IMT-om.Talentovani fudbaler neće biti u protokolu protiv Radničkog 1923. U konkurenciji kadeta po meč suspenzije zaradili su dvojac iz Crvene zvezde, Nemanja Jevđić i Milan Ćopić. Pomenuti dečaci su pre vremena završili duel sa Partizanom na pomoćnom terenu stadiona Rajko Mitić iza južne tribine, zaradivši dve javne opomene odnosno direktan crveni karton", naveli su iz Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO PREKID MEČA RADNIČKOG I RADNIČKOG IZ NIŠA: Bruka u Gornjem Milanovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KO JE BIO SUPRUG RADE ĐURIČIN? O njemu je pričao ceo svet, a nedavno napravio film tajnom naučnom projektu koji je vodio