"BIO JE PENAL!" Španci grme posle remija u Beogradu

Novosti online

06. 09. 2024. u 08:38

Selektor fudbalske reprezentacije Španije Luis de la Fuente rekao je posle remija (0:0) protiv Srbije da je domaća ekipa imala želju da se odbrani i da je na golu sjajan bio golman Predrag Rajković.

БИО ЈЕ ПЕНАЛ! Шпанци грме после ремија у Београду

Foto: Profimedia

- Srbija nam je u prvom poluvremenu pravila probleme iz kontranapada. Golman Srbije je bio odličan. Želja Srbije je bila da odbrani gol i stavila nas je u tešku situaciju - rekao je De la Fuente na konferenciji za medije.

Španski stručnjak smatra da je njegova ekipa bila sporija nego inače.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Imali smo prilike, pravili smo neke šanse i imali situacije, ali nismo ih koristili, bili smo sporiji nego inače. Početak je sezone, igrači ulaze u ritam, verujem da ćemo već u nedelju biti mnogo bolji u Švajcarskoj - dodao je španski selektor.

Španac je dobio žuti karton u 85. minutu pošto je od glavnog sudije tražio da dosudi penal posle jednog vazdušnog duela u šesnaestercu Srbije.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Meni je delovalo da je sudija trebalo da dosudi penal za nas i to bi promenilo tok igre i ishod meča, protestovao sam jer je iz moje pozicije delovalo da je to bio prekršaj za penal - zaključio je De la Fuente.

Bek "furije" Alehandro Grimaldo smatra da je njegov tim zaslužio pobedu.

- Bio je ovo vrlo dobar meč u Srbiji protiv dobrog tima. Mislim da prvo poluvreme za nas nije bilo dobro, a u drugom smo bili mnogo bolji i zaslužili smo da pobedimo. To je fudbal i moramo da radimo mnogo da bismo igrali bolje u nedelju.

Dodao je da je atmosfera bila sjajna, a posebno je pomenuo dva bivša saigrača.

- Dobar je stadion, dobra atmosfera, ali mi mislimo o sledećem meču. Imaju dobre igrače, sa Živkovićem sam igrao u Benfiki i Jovićem. To je dobar tim - zaključio je Grimaldo.

BONUS VIDEO: SEVER SLAVI: Zvezda je u Ligi šampiona!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POKAZAO ISKLESANE TRBUŠNJAKE U ŠESTOJ DECENIJI: Holivudski glumac zadao domaći zadatak i mnogo mlađim muškarcima (FOTO)