NIJE VIŠE ALBANSKI PROVOKATOR, SADA JE ŠIPTARSKA KUKAVICA! Granit DŽaka se uplašio dolaska u Srbiju, pa namerno divljao po terenu (VIDEO)

Novosti online

06. 09. 2024. u 12:15

Fudbaleri Srbije remizirali su bez golova sa Španijom u prvom meču novog ciklusa u Ligi nacija (0:0) i tako se na dostojan način predstavili u najjačoj A diviziji tog takmičenja. U A4 grupi su još Danska i Švajcarska, a upravo su Skandinavci slavili sa 2:0. Oni su i naredni protivnici "orlova", već u nedelju, 8. septembra, kada izabranici Dragana Stojkovića Piksija gostuju u Kopenhagenu.

НИЈЕ ВИШЕ АЛБАНСКИ ПРОВОКАТОР, САДА ЈЕ ШИПТАРСКА КУКАВИЦА! Гранит Џака се уплашио доласка у Србију, па намерно дивљао по терену (ВИДЕО)

FOTO: EPA

Međutim, jednako zanimljiv biće duel Srbije i Švajcarske. Taj meč igraće se 12. oktobra u Srbiji, ali po svemu sudeći, na njemu neće biti mučkog provokatora Granita Džake. 

Kapiten reprezentacije Švajcarske, koji uvek i na svakom mestu provocira Srbe, bilo isticanjem albanskog dvoglavog orla ili drugim ispadima kao kada je hteo da se bije sa Vanjom Milinković Savićem na Mundijalu u Kataru, ponovo je privukao pažnju javnosti nakon incidenta koji se dogodio u meču protiv Danske.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

U tom meču, Švajcarska reprezentacija je završila sa devetoricom igrača na terenu, a Džaka je isključen posle brutalnog starta na Emila Hojberga u 87. minutu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Ono što je sigurno, prvotimac Bajer Leverkuzena će propustiti naredni meč Švajcarske protiv Španije, a odluka o tome da li će biti suspendovan i za utakmicu protiv Srbije očekuje se uskoro.

Ukoliko dođe do suspenzije, to bi moglo da predstavlja olakšanje za našu reprezentaciju, s obzirom na Džakinu ulogu u švajcarskom timu i istoriju burnih duela sa srpskim igračima.

Foto: Profimedia

 je

Duel će biti od velikog značaja za obe reprezentacije, a izostanak kapitena "sajdžija" bi mogao značajno da utiče na ravnotežu snaga na terenu. Srpski navijači se sigurno sećaju njegovih prethodnih nastupa protiv naše selekcije, ali pitanje je hoće li se uopšte suočiti s njim i ovog puta. 

BONUS VIDEO: SEVER SLAVI: Zvezda je u Ligi šampiona!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner usred Ju-Es opena leti iz tenisa zbog dopinga?!