"MNOGO ĆE NEDOSTAJATI!" Lionel Mesi tužan što je ostao bez omiljenog saigrača

Tanjug

06. 09. 2024. u 13:21

Argentinski fudbaler Lionel Mesi rekao je da mu je žao što nije mogao da bude na oproštaju sunarodnika Anhela di Marije od reprezentacije, da je taj igrač mnogo dao državnom timu i da će se osetiti njegovo odsustvo.

МНОГО ЋЕ НЕДОСТАЈАТИ! Лионел Меси тужан што је остао без омиљеног саиграча

FOTO: AP/Tanjug

Argentina je rano jutros pobedila Čile s 3:0 u Buenos Ajresu, u južnoameričkim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. godine, a Di Marija se uoči utakmice na Monumentalu oprostio od navijača. On je posle odbrane titule u Kupu Amerike ovog leta odlučio da se povuče iz reprezentacije.

"Žao mi je što nisam mogao da budem tu, u toj specijalnoj noći za tebe, znaš da pokušavam da se oporavim kako bih mogao da se vratim. Želeo sam da budem tu, makar i putem ovog videa, nadam se da uživaš sa porodicom, voljenima i Argentincima. Ovaj ispraćaj je zaslužen zbog svega što si učinio za nas", naveo je Mesi u video-poruci, preneo je sajt Gol.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Di Marija je od 2008. godine odigrao 145 utakmica i postigao 31 gol za Argentinu sa kojom je osvojio Svetsko prvenstvo 2022. i dva trofeja Kupa Amerike 2021. i ovog leta.

"Pored svega kroz šta smo morali da prođemo, na kraju smo bili šampioni u svemu. Uživaj jer si to zaslužio, mnogo ćeš nam nedostajati", dodao je Mesi.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Mesi je čitavu reprezentativnu karijeru proveo sa Di Marijom, sa kojim je osvojio i olimpijsko zlato 2008. u Pekingu. Takođe, igrali su zajedno u Pari Sen Žermenu u sezoni 2021/2022.

Mesi se na Floridi oporavlja od povrede skočnog zgloba koju je zadobio u finalu Kupa Amerike u julu. On zbog toga u septembru neće igrati utakmice u kvalifikacijama za Mundijal.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner usred Ju-Es opena leti iz tenisa zbog dopinga?!