ANKETA "NOVOSTI" Da li Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković Savić zaslužuju novi Piksijev poziv?

Александар Илић
Aleksandar Ilić

06. 09. 2024. u 15:41

FUDBALSKA reprezentacija Srbije juče je protiv Španije odigrala meč bez golova, a borbenost, želja, požrtvovanost... nisu manjkali fudbalerima od kojih je deo javnosti očekivao da meč završe s "punom mrežom golova".

АНКЕТА НОВОСТИ Да ли Александар Митровић и Сергеј Милинковић Савић заслужују нови Пиксијев позив?

Screenshot / AlHilal

Nakon Evropskog prvenstva gde je Srbija završila učešće nakon grupne faze, usledila je utakmica protiv osvajača titule na EURO 2024 u "A" diviziji Lige nacija. 

"Orlovi" su "crvenu furiju" dočekali u prilično izmenjenom sastavu. Oduševili su Veljko Birmančević, Ivan Ilić, Andrija Živković, Strahinja Pavlović, kao i novi kapiten Nikola Milenković...  

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Srbija je nastupila bez nekih od najzvučnijih imena - Aleksandra Mitrovića, Dušana Vlahovića, Sergeja Milinkovića Savića, Vanje Milinkovića Savića, Miloša Veljkovića, Nemanje Gudelja, izostali su i Filip Mladenović, Filip Kostić, Nemanja Maksimović... Ali, igra prikazana protiv velikog favorita može da raduje navijače. 

Trn u oku mnogima je bilo to što su, dan pred utakmicu Srbija - Španija, igrači Al Hilala uslikani na treningu kako se uredno pripremaju za naredne izazove u Saudijskoj Arabiji, te su mnogi posumnjali u to da su zaista povređeni i zapitali se da li se radi o nečem drugom, te da li selektor Dragan Stojković treba da ih ponovo pozove u nacionalni tim. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

To i mi pitamo vas, čitaoce Novosti. Da li Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković Savić treba ponovo da budu pozvani u reprezentaciju Srbije? 

Anketa

Da li Mitrovića i Milinković Savića treba ponovo pozvati u reprezentaciju Srbije?

Orlovima već u nedelju predstoji naredna prilika da dodatno poboljšaju utisak ostavljen protiv Španije. U Kopenhagenu će gostovati Danskoj. 

BONUS VIDEO: Kosovo je Srbija: Ovo su "delije" uradile na meču Siti - Zvezda 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE? Nećete verovati šta je Ju-Es open odlučio