SELEKTOR ENGLESKE ŠOKIRAO: Odlučio se na potez koji će razbesneti navijače

Novosti online

07. 09. 2024. u 11:34

Privremeni selektor fudbalske reprezentacije Engleske Li Karsli izjavio je da na današnjoj utakmici protiv Irske neće pevati nijednu od dve himne.

СЕЛЕКТОР ЕНГЛЕСКЕ ШОКИРАО: Одлучио се на потез који ће разбеснети навијаче

FOTO: EPA-EFE/DAVID MDZINARISHVILI

Fudbaleri Irske dočekaće danas od 18 časova selekciju Engleske, u meču prvog kola Lige nacija. Karsli (50) je rođen u engleskom Birmingemu, ali je tokom karijere nastupao za fudbalsku reprezentaciju Irske i tom prilikom nije pevao himnu.

  - To je nešto što nikada nisam radio, uvek sam bio fokusiran na fudbal, u tim trenucima mi odlutaju misli. U potpunosti poštujem obe himne i razumem koliko znače obema zemljama. To je nešto što zaista poštujem - izjavio je Karsli na konferenciji za medije, prenosi Gardijan.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Očekuje se da publika u Dablinu ne bude blagonaklona prema Deklanu Rajsu i Džeku Grilišu.

Fudbaler Arsenala je zabeležio tri nastupa za "A" selekciju Irske pre nego što je odlučio da obuče dres Engleske, dok je Griliš igrao za mlađe selekcije Irske.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

 - Nisam razgovarao sa njima dvojicom pojedinačno. Razgovarao sam sa timom o razumevanju atmosfere, ne samo atmosfere već i novog selektora Irske, tako da još uvek nismo sigurni šta da očekujemo. Mislim da ako su dva igrača spremna za to, a svi ostali nisu, to će biti mali šok. Ali da, razgovarali smo o tome šta mislimo da bi Irska mogla da uradi, o atmosferi i tempu, i bićemo spremni za sve sa čim se suočimo - izjavio je privremeni selektor Engleske.

Karsli je prethodno vodio mladu selekciju Engleske, a za privremenog selektora izabran je pošto je Geret Sautgejt napustio reprezentaciju po završetku Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

BONUS VIDEO: A POSLE PLASMANA U LIGU ŠAMPIONA... Evo šta se dešavalo u loži Marakane

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠIPTARSKA BRUKA! Novi skandal na meču TZV. Kosova - Dočekali Rumune zastavama UČK i Albanije (VIDEO)