OTIŠAO IZ PARTIZANA, PA OTVORIO DUŠU: Saldanja otkrio kako su ga pokrali u Srbiji

Александар Илић
Aleksandar Ilić

07. 09. 2024. u 17:02 >> 17:02

BRAZILSKI fudbaler Mateus Saldanja preselio se iz Partizana u mađarski Ferenvaroš, a tamošnjim medijima govorio je i o crno-belima.

ОТИШАО ИЗ ПАРТИЗАНА, ПА ОТВОРИО ДУШУ: Салдања открио како су га покрали у Србији

M. Vukadinović

Za njega je bilo mnogo ponuda tokom zime i leta, pošto je imao odličnu sezonu, u kojoj je u Superligi podelio titulu najboljeg strelca sa tadašnjim mladim napadačem IMT-a Milošem Lukovićem.

Ipak, Saldanja smatra da mu je načinjena nepravda.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

– Smatram da sam postigao 18 golova u Partizanu u prvenstvu prošle sezone. Na jednom meču sam uputio udarac na gol, posle tog puta se lopta odbila od jednog od defanzivca i računao se kao autogol, ali za mene je to moj gol, rekao je Brazilac za mađarske medije.

Brazilac želi da u dresu Ferencvaroša nastavi tamo gde je stao u klubu iz Humske:

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- U Ferencvarošu planiram da postignem između 20 i 25 golova ove sezone. Imam šansu zato što ću biti okružen igračima koji mogu da mi u svakom trenutku da nameste šansu. Ne želim ništa da obećavam, ali sam sposoban da to uradim. Verujem u sebe, znam šta mogu, ali sam svestan da se to može samo uz pomoć saigrača. Ja sam napadač, živim od golova, ali ne volim da se ističe kao pojedinac, timski sam igrač, rekao je Saldanja, koji je prema transfer marketu vredan osam miliona evra, što ga čini najvrednijim igračem tamošnjeg šampionata. 

BONUS VIDEO: Ovako se u Madridu slavila 15. titula u Ligi šampiona 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VILANDER ŠOKIRAO SVET: Nije čudno kada Đoković gubi!