ZVEZDA NE ZABORAVLJA LEGENDU: Crveno-beli se na utakmici protiv Napretka opraštaju od Bore Đorđevića

Tanjug

08. 09. 2024. u 13:46

FUDBALSKI klub Crvena zvezda saopštio je da će se na meču protiv Napretka pored minuta ćutanja i na poseban način oprostiti od Bore Đorđevića, koji je preminuo 4. septembra u bolnici u Ljubljani.

ЗВЕЗДА НЕ ЗАБОРАВЉА ЛЕГЕНДУ: Црвено-бели се на утакмици против Напретка опраштају од Боре Ђорђевића

Foto arhiva VN/N.Paraušić

Legendarni rok muzzičar je u subotu sahranjen u rodnom Čačku.

- Veliki roker i umetnik Bora Čorba nas je na veliku žalost svih pristalica Crvene zvezde napustio 4. septembra. Kako bismo mu se zahvalili za neizmernu ljubav, koju je pružao klubu od ranog detinjstva pa sve do poslednjih dana svog života svi zvezdaši će imati priliku da se na poseban način oproste od izuzetnog čoveka na utakmici protiv Napretka, koja je zakazana za subotu od 20 časova - navodi se na zvaničnom sajtu Crvene zvezde i dodaje se:

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Meč protiv ekipe iz Kruševca će početi minutom ćutanja, te ćemo i na taj način odati počast autoru brojnih Zvezdinih pesama, koje će se zauvek sa ponosom pevati na mečevima našeg voljenog kluba. Pozivamo sve navijače da na utakmicu dođu ranije, kako bi prisustvovali oproštaju od Bore Đorđevića - ističe se u saopštenju Zvezde.

Utakmica osmog kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Napretka biće odigrana u subotu, 14. septembra od 20 časova na stadionu "Rajko Mitić".

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO: SEVER SLAVI: Zvezda je u Ligi šampiona!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE: Evo šta je Arina Sabalenka upravo uradila na Ju-Es openu