URNEBESNE SCENE NA ULICAMA KOPENHAGENA: Ovo su uradili Piksi i "orlovi" nesporedno pred meč Danska - Srbija (VIDEO)

Novosti online

08. 09. 2024. u 16:15

Uoči druge utakmice u novom ciklusu Lige nacija, reprezentacija Srbije je u Kopenhagenu održala zanimljivo vežbanje pred okršaj sa Danskom.

УРНЕБЕСНЕ СЦЕНЕ НА УЛИЦАМА КОПЕНХАГЕНА: Ово су урадили Пикси и орлови неспоредно пред меч Данска - Србија (ВИДЕО)

FOTO: FSS

Nakon vrlo dobre igre protiv prvaka Evrope, Španije, i remija (0:0) koji je izborila potpuno renovirana reprezentacija naše zemlje (sa trojicom debitanata), "orlovi" su se obreli u Danskoj, gde ih je čekao megdan sa selekcijom koja je Ligu nacija počela pobedom nad Švajcarskom od 2:0.

Uoči tog iskušenja srpski fudbaleri su nastavili sa jednom neobičnom tradicijom otkako je na njihovo kormilo došao za selektora Dragan Stojković Piksi.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

On, na dan odigravanja utakmice, prilikom gostovanja, obavezno povede igrače u šetnju, da li je to Lisabon, Beč, Budimpešta, Stokholm, Oslo, Kaunas … ili kao sada Kopenhagen, i tu se onda malo svi opuste, ali i – razgibavaju.

I uvek po pravilu naši reprezentativci privuku veliku pažnju lokalnog stanovništva, a u nedelju i silnih turista koji su "okupirali" dansku prestonicu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

I dok su se Milenković i drugovi razgibavali, pridružili su im se i Japanci, Kinezi, i mnogi drugi - i svi su sledili „uputstva“ Kacušita Kinošija, trenera u stručnom štabu "orlova" zaduženog za kondicioni deo, zagrevanje.

Evo i kako je to izgledalo:

A evo i video-snimka:

Danci i Srbi su nedavno igrali na EURO 2024, a u tom meču 3. kola Evropskog prvenstva bilo je 0:0, posle čega su naši reprezentativci ispali sa takmičenja.

Utakmica Danska - Srbija igra se danas od 18 časova, a prenos možete uživo da pratite na portalu "Novosti".

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OTIŠAO IZ PARTIZANA, PA OTVORIO DUŠU: Saldanja otkrio kako su ga pokrali u Srbiji