"NE TREBA PREVIŠE KRITIKOVATI!" Piksi posle Danska - Srbija: Pa, nije nama cilj da igramo finale!

Александар Илић
Aleksandar Ilić

08. 09. 2024. u 20:21

FUDBALSKA reprezentacija Srbije poražena je od Danske 2:0, a nakon meča Dragan Stojković Piksi otvorio je dušu pred kamerama.

НЕ ТРЕБА ПРЕВИШЕ КРИТИКОВАТИ! Пикси после Данска - Србија: Па, није нама циљ да играмо финале!

FOTO: Tanjug

- Znamo da smo imali kadrovske probleme. Znali smo da će biti teško igrati na fizičkom planu. Momci su dali sve od sebe, videlo se da nemaju svežine. U tri dana odigrati dve teške i zahtevne utakmice nije lako. Prvo poluvreme smo igrali u egalu. Nisam primetio ni jednu ozbiljnu šansu kod njih ili raspad sistema što bi se reklo. Bio sam siguran da će biti 0:0 u prvom poluvremenu, možda bi potom drugo poluvreme bilo drugačije. Uz nekoliko izmena, VAR soba je odlučila protiv nas, ali moramo da poštujemo to. U drugom polvuremenu videla se nadmoć koja je bila na strani Danske, ne treba previše kritikovati. Krenuli smo ovaj ciklus jednim bodom protiv Španije. Čekamo rivale, i Dansku i Švajcarsku kod kuće pa ćemo videti, rekao je Stojković, pa dodao: 

- Ako poredimo Dansku sa nama videćete individualni kvalitet koji je na njihovoj strani, treba biti pošten i to reći. Oni su kompletna ekipa nemaju problema što se tiče sastava, klupe. Pored ovih koji nisu došli, imali smo trojicu koji su bili pa su otišli. To nam pravi problem. Poulsen je postigao prelep gol, to je lepo videti, nažalost protiv nas. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Upitan je Stojković o sastavu za naredne mečeve. 

- O timu, videćemo. Imamo još mesec dana videćemo na koje igrače možemo da računamo. Ne razmišljamo da ćemo igrati finale, to nije neki cilj. U oktobru ćemo možda imati malo izmenjen sastav.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Još jednom je pohvalio rivala. 

- Treba napraviti dobru analizu. Danska je zasluženo pobedila, upravo sam se bojao tog nedostatka svežine. Kada smo ustali u pet sati, imali dug put, treba se regenerisati, a igrate sa Danskom koja je odličan tim, poručio je Dragan Stojković Piksi. 

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POTESNO Divna je umrla, a Karleuša ovo NIKAD VIŠE nije uradila: Kada smo je izneli iz kuće...