"IZDRŽI, TOTO!" Zvezda italijanskog fudbala primljena u bolnicu, slomio ga tumor creva, a sada i ovo...

Novosti online

09. 09. 2024. u 09:55

Legendarni napadač italijanske reprezentacije Toto Skilaći završio je u bolnici u Palermu. Informaciju je potvrdila porodica.

ИЗДРЖИ, ТОТО!  Звезда италијанског фудбала примљена у болницу, сломио га тумор црева, а сада и ово...

Foto: Profimedia

- Naš voljeni Toto je u stabilnom stanju i doktori ga nadgledaju dan i noć. Forca, Toto - stoji u saopštenju porodice Skilaći.

Nekadašnji centarfor italijanske reprezentacije danas ima 59 godina, a već se neko vreme bori s teškom bolešću. Ima tumor na crevu, ali ovaj put ima tešku upalu pluća, javljaju italijanski mediji. Najpoznatiji je po sjajnim igrama na Svetskom prvenstvu 1990. godine, kad je bio najbolji strelac turnira sa šest pogodaka. Igrao je za Mesinu, Juventus, Inter i japanski Jubilo Ivata.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

U karijeri je dao više od 200 golova, a osvojio je dvaput kup UEFA, jednom s Juventusom i jednom s Interom. Njegova priča još je zanimljivija jer je odrastao u jednom od najgorih kvartova u Palermu, gradu poznatom kao leglo organizovanog kriminala na jugu Italije.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HRVAT BAŠ NISKO PAO: Nekadašnji rival Novaka Đokovića i Ju-Es opena proživljava težak period