ŠAMAR USRED PRIŠTINE, PA RASULO... Lažna država Kosovo se crveni od stida, trojica najboljih pljunuli na reprezentaciju

Novosti online

09. 09. 2024. u 12:33

Fudbalska reprezentacija lažne države Kosova deklasirana je u Prištini u 1. kolu Lige nacija od Rumunije s 3:0, a očigledno je da u ovom nacionalnom timu mnogo toga ne štima jer su iz reprezentacije izbačene tri velike zvezde i oni neće biti u konkurenciji za meč protiv Kipra.

ШАМАР УСРЕД ПРИШТИНЕ, ПА РАСУЛО... Лажна држава Косово се црвени од стида, тројица најбољих пљунули на репрезентацију

Foto: Profimedia

Selektor Franko Foda u ovom duelu neće računati na usluge golman Arijaneta Murića, Eden Žegrove i Florenta Muslija. Prva dvojica bila su starteri na meču sa Rumunijom, dok je Muslija taj meč počeo sa klupe. Ušao je u 66. minutu.

Prema navodima medija, razlog ovakve odluke selektora i Fudbalske federacije je izlazak u provod trojice pomenutih igrača posle utakmice sa Rumunijom.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Njih su snimili gosti jednog noćnog kluba u Prištini, fotografija je brzo počela da se deli po društvenim mrežama, brzo je i došla do selektora i autoriteta u Savezu. 

Fudbalski savez lažne države Kosova odlučio je da odmah reaguje, izbacio ih je iz nacionalnog tima, a dodatne mere doneće Disciplinska komisija Fudbalskog saveza.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Arijanet Murić je prvi golman nacionalnog tima. Radi se o čuvaru mreže koji sa samo 25 godina ima bogato iskustvo, posebno u Engleskoj, gde je od ove sezone član Ipsviča.  

Murić tvrdi da nije istina da su bili u noćnom klubu.

- Odluka koja je donesena uopšte nije fer. Nije istina ono što se priča. Sve je laž - poručio je Murić.

Za nacionalni tim Murić je odigrao ukupno 39 utakmica. Član reprezentacije je od 2018. godine, a ranije je nastupio u jednom meču za mladu selekciju Crne Gore.

Florent Muslija je od 2019. godine član nacionalnog tima. Nastupio je u 25 utakmica i postigao je jedan gol. Kompletnu karijeru proveo je u Nemačkoj, gde je i rođen, a nastupao je za veliki broj tamošnjih ekipa.

Foto: Profimedia

 

Edon Žegrova najveća je zvezda selekcije lažne države Kosova. Krilni napadač Lila sakupio je 37 nastupa uz četiri pogotka, a radi se o fudbaleru koji se tokom leta povezivao s nekim od najvećih evropskih klubova.

Fudbalski savez Kosova očigledno je u potpunom raspadu. Govore to scene nakon utakmice protiv Rumunije kada su zabranili selektoru Franku Fodi da se pojavi na konferenciji za medije.

Nemački stručnjak je nakon debakla od 3:0 usred Prištine krenuo na konferenciju kako bi novinarima dao svoje viđenje utakmice, ali reagovali su čelnici FS Kosova. Fodi su doslovno zabranili da priča, a sve su opravdali činjenicom da nemaju prevodioca za nemački jezik.

Cirkus od reprezentacije kakav evropski fudbal ne pamti.

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ITALIJA U NEVERICI NA KRAJU JU-ES OPENA: Janik Siner doživeo novi šok!

ITALIJA U NEVERICI NA KRAJU JU-ES OPENA: Janik Siner doživeo novi šok!

Teniski svet je pre 20 dana potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. Ali, nakon višemesečne provere kako se to desilo, a za tu proveru niko živ nije znao osim Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu, potom je za to saznao čitav svet - i to kada je Italijan oslobođen optužbi. Ali, i pored toga, minulih dana mu uopšte nije bilo lako. Sada, kada je postao prvi Italijan koji je osvojio Ju-Es open - doživeo je novo, ali lepo iznenađenje.

09. 09. 2024. u 12:17

Komentari (0)

ANKETA NOVOSTI Da li Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković Savić zaslužuju novi Piksijev poziv?