"VAĐENJE" ZA DEBAKL: Francuzi posle poraza od Italije večeras čekaju Belgijance bez prava na kiks

Za "petlove" je već biti ili ne biti. Francuze su u Ligi nacija glatko sa domaćeg zelenog tepiha počistili Italijani (1:3), a već večeras (20.45) snage će, takođe na kućnom pragu, odmeriti s Belgijancima.

ВАЂЕЊЕ ЗА ДЕБАКЛ: Французи после пораза од Италије вечерас чекају Белгијанце без права на кикс

Foto Tanjug/AP

Ako na poraz protiv južnih suseda nadovežu i eventualni nepovoljni rezultat sa severnim komšijama, crno im se piše, iako je reč o uvodnoj fazi takmičenja.

Pred gotovo ključni meč protiv De Brujnea i drugova, "trikolore" je, osim lošeg rezultata protiv "azura", zadesila još jedna nevolja, a to je krajnje loša atmosfera u svlačionici koju je prouzrokovao ovaj debakl.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Poraz je, prenose francuski mediji, posebno izazvao gnev golmana Majka Menjana koji je pronašao i glavne krivce za izlazak s terena pognutih glava.

"L'Ekip" prenosi da je posle izgubljenog meča protiv Italijana klima u svlačionici bila ledena, a da se golman Milana svojim saigračima u internom razgovoru obratio oštrim rečima.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Samo dva italijanska igrača trenutno bi imala mesto u francuskom timu, ali oni su pokazali želju i agresivnost – kazao je Menjan koji je skupio hrabrost da razbije tišinu.

Kasnije je pred TV kamerama bio umereniji.

- Hteli smo da posle Evropskog prvenstva započnemo pobedom, ali nažalost nismo uspeli. Svima nam je teško, jer smo veliki borci i takmičari. Želimo da pobeđujemo. Nećemo da se pravdamo, već ćemo da se preispitamo – kazao je francuski golman.

Prema pisanju francuskih medija, Menjan je našao i glavne krivce za loše izdanje, a to su "starlete" na terenu, a pretpostavljaju da je ciljao Kilijana Mbapea koji se nije video na terenu i Usmana Dembelea zbog soliranja i neshvatljivih promašaja pred golom.

S druge strane, ističe se primer Antoana Grizmana koji, istina, takođe nije briljirao tokom utakmice, ali je bar smogao snage da, jedini, optrči krug oko stadiona i pozdravi navijače.

Sada je već došlo vreme za "vađenje" protiv "crvenih đavola", a svi se nadaju da će Menjan, Mbape, Dembele, Grizman i ostali pokazati daleko bolje lice nego protiv Italijana.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ITALIJA U NEVERICI NA KRAJU JU-ES OPENA: Janik Siner doživeo novi šok!

ITALIJA U NEVERICI NA KRAJU JU-ES OPENA: Janik Siner doživeo novi šok!

Teniski svet je pre 20 dana potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. Ali, nakon višemesečne provere kako se to desilo, a za tu proveru niko živ nije znao osim Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu, potom je za to saznao čitav svet - i to kada je Italijan oslobođen optužbi. Ali, i pored toga, minulih dana mu uopšte nije bilo lako. Sada, kada je postao prvi Italijan koji je osvojio Ju-Es open - doživeo je novo, ali lepo iznenađenje.

09. 09. 2024. u 12:17

Komentari (0)

ŠAMPIONKA JU-ES OPENA O ĐOKOVIĆU: Evo šta je rekla o prijateljstvu sa srpskim teniserom