HOĆETE U LIGU ŠAMPIONA? PLATITE! Crvena zvezda izdvojila dodatni novac za Milsona, ali to nije sve

Novosti online

09. 09. 2024. u 14:34

CRVENA zvezda jer već odradila veliki posao plasmanom u Ligu šampiona, ali neće se crveno-beli tu zaustaviti. Šampion Srbije je napravio respektabilan tim i pokušaće da budu ravnopravan rival velikanima u najjačem klupskom takmičenju.

ХОЋЕТЕ У ЛИГУ ШАМПИОНА? ПЛАТИТЕ! Црвена звезда издвојила додатни новац за Милсона, али то није све

Foto: M.Vukadinović

Materijala i te kako imaju pošto su ovog leta napravila nekoliko velikih transfera, a najviše novca izdvojili su za angažovanje Felisija Milsona iz Makabi Tel Aviva. Ofanzivac iz Angole je plaćen 4.500.000 evra, što je drugi najveći transfer u istoriji kluba. Ipak, prema informacijama iz Izraela, ta suma je već porasla.

Kako prenosi Vala sport, Makabi je na ime bonus već inkasirao dodatnih 500.000 evra, a mogao bi još 1.000.000 evra. Bonus se aktivirao zbog plasmana ekipe Vladana Milojevića u Ligu šampiona, pa je klub, u kojem ulogu šefa struke obavlja Žarko Lazetić, dobio još pola miliona. Dakle, Zvezda je zasad za Milsonove usluge potrošila 5.000.000 evra, ali bi mogla da plati još petinu od te sume.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Naime, ukoliko klub iz Ljutice Bogdana osvoji naredne dve titule u domaćem prvenstvu, na adresu Izraelaca otići će po još 250.000 evra po tituli. U igri je još 500.000 evra, koje bi Makabi dobio u slučaju da se Crvena zvezda i naredne sezone kvalifikuje za Ligu šampiona.

S obzirom na to da zasad rekordna kupovina srpskog šampiona iznosila 5.500.000 evra (In Bom Hvan), čini se da bi Felisio Milson mogao da preuzme čelnu poziciju na večnoj listi, ako u međuvremenu crveno-beli ne iskoriste opciju da otkupe Silasa od Štutgarta za dogovorenih 10.000.000 evra.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ITALIJA U NEVERICI NA KRAJU JU-ES OPENA: Janik Siner doživeo novi šok!

ITALIJA U NEVERICI NA KRAJU JU-ES OPENA: Janik Siner doživeo novi šok!

Teniski svet je pre 20 dana potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. Ali, nakon višemesečne provere kako se to desilo, a za tu proveru niko živ nije znao osim Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu, potom je za to saznao čitav svet - i to kada je Italijan oslobođen optužbi. Ali, i pored toga, minulih dana mu uopšte nije bilo lako. Sada, kada je postao prvi Italijan koji je osvojio Ju-Es open - doživeo je novo, ali lepo iznenađenje.

09. 09. 2024. u 12:17

Komentari (0)

ŠAMPIONKA JU-ES OPENA O ĐOKOVIĆU: Evo šta je rekla o prijateljstvu sa srpskim teniserom