VAN DAJK NEMA DILEMU: Kapiten Liverpula otkrio gde želi da nastavi karijeru

Tanjug

09. 09. 2024. u 21:28

KAPITEN Liverpula i holandske fudbalske reprezentacije Virdžil van Dajk izjavio je da želi da produži ugovor sa engleskim klubom, prenosi "Miror".

ВАН ДАЈК НЕМА ДИЛЕМУ: Капитен Ливерпула открио где жели да настави каријеру

FOTO: EPA-EFE/PETER POWELL

Iskusni defanzivac ima ugovor sa Crvenim do 30. juna naredne godine. On je u letnjem prelaznom roku imao ponude klubova iz Saudijske Arabije, ali je odlučio da ostane u ekipi sa "Enfilda".

Britanski mediji navode da bi holandski fudbaler u slučaju da ne produži saradnju sa Liverpulom mogao već u januaru naredne godine da počne pregovore sa drugim klubovima.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Van Dajk (33) je član engleskog velikana od 2018. godine. On je za pomenuti klub odigrao 273 meča i postigao je 23 gola.

- Želim da predvodim Liverpul i Holandiju i naredne dve godine. Razmišljao sam o svemu, naročito posle eliminacije od Engleske u polufinalu Evropskog prvenstva. Primili smo gol od Engleske u poslednjem minutu, posle tog meča bio sam mnogo razočaran i pun emocija. Možda je tada izgledalo da je to možda moj poslednji meč u reprezentaciji Holandije. Međutim, posle Evropskog prvenstva sam otišao na odmor sa porodicom, a sve se na kraju sredilo - rekao je Van Dajk, koji je za reprezentaciju Holandije nastupio na 75 utakmica.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Podsetimo, Liverpul je odlično otvorio sezonu. Posle tri kola u Premijer ligi ekipa Arnea Slota ima maksimalnih devet bodova i impresivnu gol razliku - 7:0.

BONUS VIDEO: SEVER SLAVI: Zvezda je u Ligi šampiona!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE TO: Dejan Stanković dobio najviše glasova, a nije izabran za trenera meseca